Overlægestilling tilknyttet klinisk professorat i Onkologi

Dette job er udløbet

Opslaget til det kliniske professorat findes på http://www.au.dk/en/about/vacant-positions/scientific-positions/

Overlægen forventes at indgå som konstruktiv medspiller i et fagligt stærkt miljø. I Kræftafdelingen skaber vi resultater gennem samarbejde, hvorfor overlægen forventes at deltage aktivt i løsningen af tværgående opgaver i afdelingen. Overlægen skal desuden være proaktiv såvel fagligt som organisatorisk i det løbende samarbejde med samarbejdende afdelinger.

Kræftafdelingen indgår i Kræft- og Inflammationscentret ved Aarhus Universitetshospital. Kræftafdelingen er en universitetsafdeling med undervisnings- og forskningsforpligtigelser tilknyttet Aarhus Universitet. Kræftafdelingen varetager den ikke kirurgiske behandling og kontrol af patienter med kræftsygdomme. Afdelingen er en af landets største onkologiske centre med ca. 8000 nyhenviste patienter årligt. Det er ca. 120.000 ambulante kontakter årligt, heraf 60.000 strålebehandlinger og 32.000 medicinske behandlinger. Afdelingen behandler patienter fra Region Midtjylland i samarbejde med onkologisk afd. Hospitalsenheden Vest. Herudover har afdelingen en lang række landsdels- og landsfunktioner.

Afdelingen er organiseret omkring 5 teams (4 onkologiske samt Det Palliative team). Der er i hvert team et ambulatorium med tilhørende kemo dagafsnit samt en tæt tilknytning til et stråle og et sengeafsnit. Afdelingen har en infrastruktur til understøttelse af den kliniske forskning med en klinisk forskningsenhed og enhed for eksperimentel klinisk forskning. Herudover har afdelingen flere meget aktive forskningsgrupper.
Den kliniske professor forventes at anvende 50% af sin arbejdstid på klinisk arbejde og 50% af sin arbejdstid på universitetsrelaterede funktioner i overensstemmelse med samarbejdsaftalen ”Aftale om professorer og akademiske koordinatorer på sundhedsområdet i Region Midtjylland” af maj 2015. Den Kliniske læreprofessor forventes at indgå i et tæt samarbejde med Afdelingsledelsen om afdelingens forskningsstrategi, uddannelse og andre prioriteringer.

Stillingen ønskes besat med en speciallæge i Klinisk Onkologi med høj faglig kompetence indenfor den onkologiske fagområde og med dokumenteret original videnskabelig produktion på internationalt niveau, der har medført en videreudvikling af fagområdet. Der lægges vægt på erfaring som forskningsleder og som underviser. Endeligt lægges der vægt på akademisk redelighed, høj etisk bevidsthed, åbenhed, beslutningsdygtighed samt evner for samarbejde og respekt for samarbejdspartnere.
Den Kliniske Lærestolsprofessor forventes at bruge 50% af arbejdstiden i det daglige kliniske arbejde og efter aftale med afdelingsledelsen tilknyttes professoren, afhængigt af den faglige baggrund, en af de 4 diagnoseteams i afdelingen.

Afdelingen er diagnoseopdelt i fire teams;
Team A; Urogenital, gynækologisk og hjernekræft samt strålebehandling af børn.
Team B; Gastrointestinal cancer, sarkomer og lymfomer samt strålebehandling af børn.
Team C; Lungekræft, ukendt primær tumor samt maligne melanomer
Team D; Bryst, hud og hoved/halskræft.
Ansøgeren forventes i øvrigt at kunne varetage undersøgelse og behandling af alle patienter, som henvises til afdelingen

Løn og ansættelsesforhold i henhold til aftale for lægelige chefer indgået mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.

Yderligere oplysninger om stillingen samt funktionsbeskrivelse fås ved henvendelse til afdelingens ledende overlæge Anni Ravnsbæk Jensen på 78 46 25 55.

Det er en forudsætning for ansættelse i stillingen, at der kan dokumenteres kompetencer inden for den medicinske ekspert, kommunikation, samarbejde, akademiker og professionel.

Sammen med ansøgningen skal der endvidere fremsendes et udfyldt skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer. Skemaet kan hentes her.

Spørgsmål til fremsendelse af ansøgning, CV, øvrige bilag og skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer kan rettes til centersekretær Karin Dandanell-Fridthjof Kræft og Inflammationscentret på 78 45 01 52.

Ansøgningsfrist: 31. oktober 2016.

Søg stillingen via “Ansøg her!”-knappen herunder.
Da Region Midtjylland er igennem en væsentlig spareplan, vil omplaceringsramte medarbejdere der søger stillingen have fortrinsret til samtale.