Leo Pharma får hård kritik: Holdt GCP-inspektører for døren

Lægemiddelstyrelsen blev mødt af en lukket dør, da styrelsens GCP-inspektører efterspurgte vigtig dokumentation for to af Leo Pharmas studier af eksemmedicin. Inspektørerne fandt også væsentlige mangler i beskrivelserne i den kliniske studierapport.

*|INTERESTED:Temaer:Lunger|*
Annonce

*|END:INTERESTED|*

»Vi vil skabe et Top Gun for akutlæger«

For et par måneder siden offentliggjorde Ulf Hørlyk, at han forlod stillingen som cheflæge for den fælles akutmodtagelse i Horsens, fordi han ikke kunne blive enig med ledelsen om retningen. Nu skal han stå i spidsen for udviklingen af fremtidens akutmodtagelse på Sydvestjysk Sygehus på et fundament af alt det, der gik både godt og skidt i Horsens.

Annonce

Psykoterapi giver et ekstra værktøj i patientkontakten

De seneste to år har Jesper Nørgaard Kjær ikke kun haft travlt med at uddanne sig til speciallæge i psykiatri, han er også ved at tage en specialistuddannelse i psykoterapi. Den viden giver ham et ekstra lag i arbejdet med patienterne.

Annonce

Annonce

Flere markante højdepunkter på årets EULAR 

Den årlige kongres for European Alliance of Associations for Rheumatology (EULAR) er slut, og vi ser tilbage på nogle af højdepunkterne fra kongressen, der i år blev afholdt i København.

Se flere jobs