2 dage for sundhedenSæt kryds i kalenderen for 9. – 10. september, hvor Dagens Medicin i samarbejde med NetDoktor arrangerer en konference med fire højaktuelle emner i sundhedssektoren. Fuldt program er klar i juni.

9 september - 10 september

Velkommen til 2 dage for sundheden – Dagens Medicins og NetDoktors nye mødeplads for sundhedssektorens aktører. På to intense dage i september i DGI-Byen i København mødes alle, som arbejder med at skabe et bedre liv for danskerne gennem bedre forebyggelse, udredning, behandling, forskning og pleje. Her diskuteres de varmeste emner – og skabes kontakter på tværs. Her kommer stærk inspiration fra udlandet. Her sendes vigtige signaler til Christiansborg kort tid før Folketingets åbning. I år endda med en helt ny regering.

Vi forventer 200 deltagere per dag og arbejder med et tætpakket program, der adresserer 4 meget varme emner i sundhedssektoren og favner både de sundhedsprofessionelle, som er Dagens Medicins målgruppe, og patienterne, som er NetDoktors målgruppe med 2,3 mio. månedlige besøgende.

2 dage for sundheden har hver dag to parallelle spor, som deltagerne frit kan vælge imellem, og flere fællesseancer.

Mandag 9. september 2019, kl. 9.00 – 16.00

Sundhedsreformen tur eller retur?
SPOR 1: Blå eller rød regering? Det er ikke til at vide, men uanset udfaldet af valget står sundhedssektoren over for store forandringer. Grundlæggende er de to fløje enige, på nær om nedlæggelse af regionerne. Vi gennemgår scenarierne, de faglige ønsker og de politiske meldinger, få uger før det spritnye Folketing åbner.

Slaget om evidensen
SPOR 2: Folketinget sætter læger og viden­skab under pres. Det samme gør patienterne. Autoritet og ­viden kan ikke håndteres på samme måde som for få årtier siden. Vi forsøger at bygge bro mellem evidensen og skeptikerne. Og hvad søger danskerne egentlig viden om? Vi dykker ned i adfærden hos NetDoktors 2,3 mio. månedlige besøgende.

KEYNOTE: Douglas K. Eby er vicedirektør i Nuka System of Care, Alaska, som er prisbelønnet for at have skabt et enestående nært, sammenhængende sundhedsvæsen.

Magtens Top 100
Gå-hjem-arrangement: Vi præsenterer årets liste over de mest indflydelsesrige personer i sundhedssektoren og interviewer nogle af dem på scenen. Årets store Magt-magasin udkommer.

 

 

Tirsdag 10. september 2019, kl. 9.00 – 16.00

Kommunal sundhed
SPOR 1: Kommunerne står ofte for skud, når det gælder sundhedsindsatsen – de mangler data, og de arbejder på 98 forskellige måder, lyder det. Hvor godt står det egentlig til? Vi præsenterer nyhedsbrevet Kommunal Sundheds nye Kommune-barometer og dykker ned i de gode eksempler og de fremsynede tanker rundtom i landet.

Hvem skal lede sundheds­væsenet og hvordan?
SPOR 2: Lægerne har længe klaget over DJØF-dominans og bragt sig selv i en offerrolle. Sygeplejerskerne er mere målrettede, når det gælder karriere. Hvordan gør vi det attraktivt at være ­leder i sundhedsvæsenet, uanset faglig baggrund? Hvordan gør vi Ledelseskommissionens vision til virkelighed? Professor Mickael Bech søger et svar.

KEYNOTE: Amanda Goodall er professor på City University of London og forsker i vigtigheden af dygtige, faglige personer i ledelsespositioner.


Få programmet for ’2 dage for sundheden’

Endeligt program er klar i juni. Vil du have besked som den første? Så send os dit navn og e-mail adresse.

 

Pris:

2.500 kr. for mandag 9. september, 2.500 kr. for tirsdag 10. september, 3.750 kr. for begge dage, alle priser ekskl. moms – for ansatte og personer i tillidshverv i sundhedsvæsenet inkl. kommuner, regioner og organisationer.

5.000 kr. for mandag 9. september, 5.000 kr. for tirsdag 10. september, 7.500 kr. for begge dage, alle priser ekskl. moms – for leverandører af produkter og ydelser til ovenstående.

 

TILMELD DIG KONFERENCEN HER

Speakers

  • Lars Løkke Rasmussen (foreløbigt tilsagn)

  • Ellen Trane Nørby (foreløbigt tilsagn)

  • Amanda Goodall

  • Per Christiansen

  • Knut Borch-Johnsen

  • Lisbeth Kjær Lagoni

  • Mathilde Schmidt-Petersen

  • Mickael Bech

2 dage for sundheden

Stadig ledige pladser