Overlæge i neurokirurgi søges ved Hjerne- og Rygkirurgi, Aarhus Universitetshospital Ved Hjerne- og Rygkirurgi, Aarhus Universitetshospital er en stilling som overlæge med vagtfunktion ledig til besættelse 1. marts 2023 eller snarest derefter.

Dette job er udløbet

Aarhus Universitetshospital varetager højtspecialiserede funktioner, regionale funktioner samt basisfunktioner for hospitalets optageområde.

Vi tilbyder et job med faglige udfordringer, hvor du som en af afdelingens overlæger skal deltage i og være med til fortsat at udvikle og forbedre organisationen i sammenhængende tværfaglige subspecialiserede ansvarsområder.

Om Hjerne- og rygkirurgi

Hjerne og Rygkirurgi, Aarhus Universitetshospital har lands- landsdelsfunktion med ansvar for neurokirurgisk hospitalsbehandling i Region Midtjylland. Afdelingen er udpeget som offentligt nationalt center for behandling af essentiel tremor med MRgFUS.

Vagtforhold: Overlægen vil indgå i den fælles bagvagt som er en tilkaldevagt sammen med afdelingens speciallæger.

Den lægelige normering omfatter cheflæge, professor, 19 speciallæger, 3 1. reservelæger, 2 reservelæger og 2 reservelæger i introduktionsstilling.

Hjerne- og Rygkirurgi er i betydelig grad subspecialiseret og har igennem de seneste år opbygget teamdannelse inden for områderne neuroonkologi, funktionel neurokirurgi, spinalkirurgi, vaskulær neurokirurgi, basis cranii kirurgi, neurokirurgi på børn, liquordynamiske sygdomme og neurotraumatologi.

Du kan læse mere om Hjerne- og Rygkirurgi på vores hjemmeside.

Kvalifikationer

Det forudsættes, at ansøgeren er speciallæge i neurokirurgi, således at denne selvstændigt kan varetage patientbehandlingen i afdelingen.

Den primære opgave for overlægen er at varetage højtspecialiseret neurokirurgisk diagnostik og behandling indenfor specialeplanens områder primært omhandlende HSF-funktion 21 og 25 dvs. bevægeforstyrrelser, kroniske smerter, spasticitet og andre neuromodulationsrelevante relevante CNS-patologier. Neuromodulationsteamet varetager behandling med DBS, fokuseret ultralyd (MRgFUS), medullær- og perifer-nervestimulation samt intratekal infusionsbehandling til behandling af smerte og spasticitet. Overlægen kan efter gensidig aftale blive tilknyttet det neuroonkologiske team.

Der lægges vægt på åbenhed, dialog og samarbejdsevner, hvor disse også forventes at række ud over afdelingens rammer til andre afdelinger og til primærsektoren.

Overlægen forventes at kunne bidrage til et godt arbejdsmiljø.

I forhold til ansøgers personlige egenskaber lægges desuden stor vægt på loyalitet og ansvarlighed.

Funktionsbeskrivelsen kan læses her.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Ansøgers kvalifikationer vil blive bedømt ud fra de 7 lægeroller. Skema udfyldes i forbindelse med ansøgningen. Den faglige bedømmelse sker på baggrund af ansøgerens oplysninger om egne kompetencer indenfor hvert af de syv lægelige kompetenceområder med vægt på det særlige ansvar i stillingen.

Ansøger med en akademisk grad vil blive foretrukket.

Ansøgningen skal udfærdiges i henhold til Sundhedsstyrelsens beskrivelse af de 7 lægeroller og skal indeholde speciallægeautorisation, curriculum vitae samt publikationsliste.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 10, 2023.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Søg stillingen via “søg job”-knappen.