Kom på systematisk efteruddannelse i uge 20

Vi har stadig ledige pladser på vores ni spændende og effektive kurser i systematisk efteruddannelse og vores to udvalgte efteruddannelseskurser.

Kurserne afholdes i flotte omgivelser på Hindsgavl Slot ved Middelfart i dagene 16-19 maj.

Se alle kurserne her

Vælg frit mellem kurserne og få mulighed for at netværke med andre praktiserende læger fra hele landet.

Alle kurserne er godkendt til refusion fra Fonden for Almen Praksis.

Nyt råd skal drøfte modernisering af honorarstrukturen i almen praksis

Den nuværende honorarstruktur for praktiserende læger har brug for at blive moderniseret og forenklet. Derfor har PLO og regionerne nedsat et uafhængigt råd, der skal komme med bud på, hvordan det kan realiseres. Formand for Etisk Råd, Leif Vestergaard, står i spidsen for rådet.

Annonce

72 timers behandlingsansvar skal skabe bedre overgange

For at skabe mere patientsikre forløb i Region Hovedstaden skal hospitalerne beholde behandlingsansvaret 72 timer efter udskrivning til midlertidige kommunale døgnpladser, plejecentre eller kommunal sygepleje i eget hjem. Projektet bliver fremhævet af dommerkomiteen bag prisen Den Gyldne Tråd 2022, som uddeles af Dagens Medicins søstermedie Kommunal Sundhed.

KBU-guiden forår 2022

Er du klar til at søge KBU 19. april? Vi har samlet en guide over hospitalernes tilbud til dig.

Annonce

Læger med flere kapaciteter skal køre flere lægevagter i Nordjylland

Flere praktiserende læger, som de seneste år har lappet store huller i lægedækningskortet i Region Nordjylland, rammes nu af en markant større arbejdsbyrde i lægevagten. Vagterne skal fordeles mere fair, lyder det fra PLO, som står bag beslutningen. Det er dog ikke alle læger, som kan få øje på retfærdigheden i den nye vagtplan.

Se flere jobs