Sygepleje i Praksis


Giv din/dine sygeplejerske(r) fornyet motivation og nye redskaber til konferencen Sygepleje I Praksis. Her kommer de hjem med tips og færdige fraser, som styrker afholdelsen af de selvstændige sygeplejekonsultationerne i praksis.

Mødeleder, Klaus Roslind, fortæller, hvorfor sygeplejersken skal have fri til denne spændende konference se videoen her.

Sygepleje I Praksis afholdes i Køge d. 22. marts eller Aarhus d. 29. marts. Læs mere og tilmeld dig her

Annonce

Så skete det endelig: Mette Frederiksen udskriver folketingsvalg 

Dagen inden Radikale Venstre ville have væltet regeringen, har statsminister Mette Frederiksen trykket på valgknappen, og danskerne skal bevæge sig mod stemmeboksene 1. november. Voksende ventelister og ressourcebrug bør være i fokus i valgkampen, mener Lægeforeningen.

Efterårets vaccinationsprogram møder kritik for mangelfuld logistik

Sundhedsstyrelsens retningslinjer for efterårets vaccinationsindsats skulle sikre en overskuelig forsyningskæde og effektiv vaccineudnyttelse. Flere steder i landet har oplevelsen dog været en anden – og flere lægehuse har enten modtaget for få eller for mange vacciner. 

Annonce

Faglig ramme for nærhospitalerne på plads

Sundhedsstyrelsen har udgivet den faglige ramme for nærhospitalerne. I begyndelsen af 2023 bliver puljen på 4 mia. kr. til etableringen af op til 25 nærhospitaler slået op.

Annonce

Nyt center skal fremme sundhed og trivsel hos børn

Sundhedsministeriet og Novo Nordisk Fonden har indgået et samarbejde om at oprette Center for Sundt Liv og Trivsel. Søren Brostrøm og Morten Grønbæk skal være frontpersoner for det nye center.

Ad

KBU-guiden vinter 2023

Er du klar til at søge KBU 13. oktober? Vi har samlet en guide over hospitalernes tilbud til dig.

Camilla Noelle Rathcke lader op med kunst, ballet og arkitektur

Overlæge og formand for Lægeforeningen Camilla Noelle Rathcke holder af at gå på museum, se ballet og kigge på arkitektur. Hun kan godt lide at have kunst på væggene, og i sit hjem har hun værker af Michael Bundesen og Leif Sylvester hængende.

Færre digitale indgange til sundhedsvæsenet, tak

Mange patienter ved ikke, hvortil de skal skrive for at komme i kontakt med deres behandlere. Der er for mange digitale døre ind til det offentlige sundhedsvæsen. Lad os arbejde på at samle tilbuddene og få patienten reelt i centrum.

Ad

Kynisk slutspil om psykiatriplan

3 år, 3 måneder og 22 dage. Så lang tid tog det for regeringen at forhandle en fireårsplan for psykiatrien på plads. Nogen tiårsplan er det i hvert fald ikke, eftersom der kun er sikret finansiering til og med 2026.

Se flere jobs