Annonce

Praksislæge har skabt tocifret millionforretning i Københavns Lufthavn

I 2018 kastede Behroz Firoozfard både goodwill, ydernummer og sin stabile lægeløn overbord og lukkede sin lægeklinik i Kastrup. I dag driver han lægeklinik i lufthavnen uden om sygesikringen med 25 ansatte og er blevet et af erhvervslivets foretrukne testcentre under pandemien. 

Annonce

Nationalt projekt skal kortlægge senfølger hos kræftoverlevere

Omkring 120.000 tidligere kræftpatienter er blevet inviteret til at være med i en undersøgelse om senfølger efter et kræftforløb. Forskerne bag undersøgelsen håber, at resultaterne kan være med til at sætte fokus på senfølger og forbedre rehabiliteringen efter kræft.

Lægeforeningen Sjælland får ny formand

Det er praktiserende læge Johan Reventlow, der fremover vil varetage posten som formand for Lægeforeningen Sjælland. Det har en enig bestyrelse truffet beslutning om.

Annonce

Er der en læge til stede? Kloden har brug for din hjælp

Delegeretvalg til Lægernes Pension: Klimakrisen er en sundhedskrise, og du kan være med til at gøre en stor forskel ved at stemme for, at de 100 mia. pensionskroner i Lægernes Pension ikke investeres sort. Dermed kan du fremtidssikre dine pensionsinvesteringer og hjælpe klimaet og folkesundheden, skriver medlemmer af Læger for Klimaet.

Nu skal almen praksis styrke arbejdet med borgere på bosteder og med psykisk sygdom

Ved årsskiftet trådte den nye overenskomst for almen praksis i kraft, og med den følger særlige ydelser for borgere på bosteder med nedsat funktionsevne og borgere med psykisk sygdom. »Umiddelbart tror jeg, at det bliver nemmest at implementere i de større lægehuse,« lyder det fra ulighedsordfører i Dansk Selskab for Almen Medicin.

På Lolland lukker lægehusene på stribe: »Det er trist at se ens livsværk smuldre bort«

I 2016 blev Lisbeth Errebo-Knudsen og Kim Kristensens lægehus i Horslunde på Lolland omdannet til Region Sjællands første udbudsklinik. Nu forlader udbudsklinikken også byen. Dagens Medicin har mødt ægteparret til en snak om de seneste årtiers udvikling for praktiserende læger og hvad det er for et sundhedsvæsen, vi er i gang med at skabe.

Se flere jobs