Nu skal almen praksis styrke arbejdet med borgere på bosteder og med psykisk sygdom

Ved årsskiftet trådte den nye overenskomst for almen praksis i kraft, og med den følger særlige ydelser for borgere på bosteder med nedsat funktionsevne og borgere med psykisk sygdom. »Umiddelbart tror jeg, at det bliver nemmest at implementere i de større lægehuse,« lyder det fra ulighedsordfører i Dansk Selskab for Almen Medicin.

Annonce

Annonce

Svindelmistænkt lægehus driver fortsat lægeklinik for skattekroner

Charlottenlund Lægehus, der er mistænkt for at have overfaktureret Region Hovedstaden, har fortsat lov til at udskrive regninger til det offentlige. Københavns byret har netop tillagt sagsanlægget mod klinikken ´opsættende virkning´, hvilket betyder, at de kan blive ved med at drive lægehuset, indtil sagen mod dem er afsluttet. 

Endnu en regionsklinik i Region Sjælland ser dagens lys

I denne uge åbner Region Sjælland sin nye regionsklinik i Nykøbing Sjælland. Klinikken skal sikre og udvikle lægedækningen i Nordvestsjælland, hvor en stor del af de tilbageværende læger efterhånden er godt oppe i årene.

Annonce

Ad

På Lolland lukker lægehusene på stribe: »Det er trist at se ens livsværk smuldre bort«

I 2016 blev Lisbeth Errebo-Knudsen og Kim Kristensens lægehus i Horslunde på Lolland omdannet til Region Sjællands første udbudsklinik. Nu forlader udbudsklinikken også byen. Dagens Medicin har mødt ægteparret til en snak om de seneste årtiers udvikling for praktiserende læger og hvad det er for et sundhedsvæsen, vi er i gang med at skabe.

    Se flere jobs