Endnu et lægeskift endte i kaos: Nu skal fremgangsmåden drøftes politisk

Tusindvis af borgere i Hedensted Kommune fik tirsdag mulighed for at vælge ny læge efter først til mølle-princippet. Kort efter bukkede it-systemet under. Og det er ikke første gang, at det sker. Ældre Sagen og Hedensted Kommune kritiserer Region Midtjylland for det kaotiske forløb, der nu skal drøftes politisk. 

Annonce

Ny læge på vej til praksis i Hadsund

Region Nordjylland har tildelt en såkaldt 0-kapacitet til Lægerne Wigh og Sveistrup i Hadsund. Der var to ansøgere til den annoncerede kapacitet.

Hurtig udskrivelse kan redde hjerteliv

Dansk forskning viser, at hvis patienter med hjerteklapbetændelse udskrives tidligt til behandling med antibiotika i hjemmet, stiger deres chancer for at være i live fem år senere.

Annonce

Annonce

Kan betalt orlov forebygge udbrændthed?

Vi har brug for, at der ydes en tydelig og målrettet følelsesmæssig støtte til sundhedsprofessionelle med begyndende og manifest stress, skriver Mads Koch Hansen.

Dokumentation og data er fundamentet for bedre kvalitet i psykiatrien

Alle er enige om, at kvaliteten i psykiatrien skal løftes, men det forudsætter, at psykiatrien dokumenterer patienternes behandling. I dag lider området af svingende kvalitet i indberetningerne til de centrale registre. Hvis vi ikke har valide data fra hele landet, kan vi ikke følge og udvikle kvaliteten for patienterne i psykiatrien.

Se flere jobs