Læger med flere kapaciteter skal køre flere lægevagter i Nordjylland

Flere praktiserende læger, som de seneste år har lappet store huller i lægedækningskortet i Region Nordjylland, rammes nu af en markant større arbejdsbyrde i lægevagten. Vagterne skal fordeles mere fair, lyder det fra PLO, som står bag beslutningen. Det er dog ikke alle læger, som kan få øje på retfærdigheden i den nye vagtplan.

Annonce

Kom på systematisk efteruddannelse i uge 20

Vi har stadig ledige pladser på vores ni spændende og effektive kurser i systematisk efteruddannelse og vores to udvalgte efteruddannelseskurser.

Kurserne afholdes i flotte omgivelser på Hindsgavl Slot ved Middelfart i dagene 16-19 maj.

Se alle kurserne her

Vælg frit mellem kurserne og få mulighed for at netværke med andre praktiserende læger fra hele landet.

Alle kurserne er godkendt til refusion fra Fonden for Almen Praksis.

Annonce

Diabetesforeningen om nye regler for medicintilskud: Bedre, men ikke godt nok

Forskningschef Tanja Thybo fra Diabetesforeningen er glad for, at de nye regler for tilskud til diabetesmedicin ikke kommer til at påvirke så mange mennesker, som der først var lagt op til. Men hun er stadig bekymret for, om Danmark sætter førerpositionen inden for behandling af personer med diabetes over styr.

Annonce

Frontkæmpere for patientsikkerhed uddyber og nuancerer kritik

Torben Mogensen og Beth Lilja satte i kronikken ‘Vi har fejlet big time’ i Dagens Medicin tilbage i januar spørgsmålstegn ved patientsikkerhedsarbejdet på hospitalerne, som de mener er kørt helt af sporet. Kronikken fik flere førende patientsikkerhedsarbejdere til at reagere. Her svarer de to forhenværende vicehospitalsdirektører på kritikken.

De røde vinduers politik

Et rødt vindue kan dreje snakken over på et enkeltelement. Måske har sundhedsministeren brugt den taktik i udspillet til en sundhedsreform, for tiltag om tobak og alkohol overskyggede, hvor lidt sammenhæng fyldte i udspillet, skriver Inge Kristensen

Se flere jobs