Foto: Lars Andersen

Tiltagende styrke og spredning af nye ­sygdomsepidemier Den nyeste udvikling i vort samfund fremmer smittespredningen, og spredningens hast og styrke forstærkes af ny teknologi, herunder professionel fejlbrug af teknologien. Der er behov for en national strategi for indsatsen for funktionelle lidelser.

Vi ser i disse år nye voldsomme epidemier, som rammer befolkningen med hidtil uhørt styrke. Det er epidemier, der pludseligt og ofte lidt uventet opstår, og som spreder sig med stor hast. Flere af dem har alvorlige medicinske og sociale følger. Den nyeste udvikling i vort samfund fremmer smittespredningen, og spredningens hast og styrke forstærkes af ny teknologi, herunder professionel fejlbrug af teknologien. Problemet forværres af, at de professionelle i social- og sundhedsvæsenet ofte står lidt uforstående og famlende over...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind