Sygehus Vestsjælland får pris for sunde fødevarer Sygehuskøkkener bruger bæredygtige råvarer

Køkkenerne i Servicecentret i Sygehus Vestsjælland modtager i dag Fødevareministerens initiativpris 2004. Sygehus Vestsjælland får prisen, fordi Servicecentret har gjort en stor indsats for at omlægge den traditionelle sygehuskost til sunde fødevarer af bæredygtig oprindelse. Gennem 2½ år har køkkenerne analyseret maspildet og afprøvet leverandører med det formål at nå frem til, at 50 pct. af de fødevarer, der bruges i madfremstilling og efterfølgende serveres for patienterne i Sygehus Vestsjælland, er af bæredygtig oprindelse. Dette mål er nået. Fra årsskiftet...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement