Slut med COVID-19-restriktioner: Danmark åbner op
På gårsdagens pressemøde fortalte Mette Frederiksen (S), at vi har nået en milepæl i epidemien og nu kan droppe coronarestriktionerne.

Slut med COVID-19-restriktioner: Danmark åbner op Statsminister Mette Frederiksen (S) lagde op til den helt store genåbning af landet på gårsdagens coronapressemøde. Ifølge regeringen bør COVID-19 ikke længere karakteriseres som en samfundskritisk sygdom, og en normal hverdag kan genoptages – næsten. 

Ved afslutningen af januar når vi også afslutningen på de nuværende coronarestriktioner. Det har regeringen besluttet på baggrund af en indstilling fra Epidemikommissionen. Det skriver Sundhedsministeriet i en pressemeddelelse ovenpå gårsdagens pressemøde fra Statsministeriet. Vi siger farvel til restriktioner og goddag til det liv, vi kendte før corona Mette Frederiksen (S), statsminister Det betyder, at danskerne kan se frem til en hverdag, hvor COVID-19 ikke længere dominerer og sætter begrænsninger – i hvert fald for nuværende. Fra 1. februar vil...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind