Henrik Palm
Overlæge Henrik Palm skal stå i spidsen for Bispebjerg Hospitals ortopædkirurgiske afdeling.Foto: Claus Peuckert

Ortopædkirurgiske afdeling på Bispebjerg får ny ledende overlæge Henrik Palm skal stå i spidsen for ortopædkirurgiske afdeling på Bispebjerg Hospital

Henrik Palm er ansat som ny ledende overlæge på ortopædkirurgiske afdeling på Bispebjerg Hospital, hvor han sammen med den ledende oversygeplejerske skal stå i spidsen for en afdeling med 300 ansatte, 83 sengepladser samt 7.300 operationer og 32.000 ambulante besøg hvert år.

Henrik Palm har 15 års erfaring som klinisk læge, og han  kommer fra en stilling som leder af Hoftefraktur Enheden på Hvidovre Hospital og har derudover i en årrække både nationalt og internationalt været en særdeles stærk og engageret repræsentant for ortopædkirurgien. Han er klinisk lektor og dr.med. og har i 14 år været beskæftiget med klinisk forskning, primært inden for hoftefraktur. Han har blandt andet repræsenteret ortopædkirurgien som bestyrelsesmedlem i Dansk Ortopædisk Selskab, formand for Region Hovedstadens Videnscenter for hoftebrud samt President for Fragility Fracture Network, en global forening om osteoporotiske frakturer, hvis ambition er at bedre behandling og forebyggelse ikke mindst i udviklingslandene.

Henrik Palm begynder i den nye stilling fra 1. februar 2018, og han har store ambitioner for ortopædkirurgisk afdeling, og han vil lægge stor vægt på, at skabe tid og rum til forskning og uddannelse i afdelingen og at blive ved med at udvikle samarbejdet med de mange andre afdelinger, som de ortopædkirurgiske patienter kommer i berøring med.

»Som leder har man pligt til at skabe en afdeling, hvor medarbejderne har det godt, og hvor man har indflydelse og kan indfri sine ideer og mål. Vi skal sammen skabe resultater, vi kan være stolte af. Medarbejdere, der trives, udfører deres arbejde mest optimalt til gavn for patienterne,« siger han i en pressemeddelelse fra Bispebjerg Hospital.

Skriv kommentar