Sygepleje i Praksis


Giv din/dine sygeplejerske(r) fornyet motivation og nye redskaber til konferencen Sygepleje I Praksis. Her kommer de hjem med tips og færdige fraser, som styrker afholdelsen af de selvstændige sygeplejekonsultationerne i praksis.

Mødeleder, Klaus Roslind, fortæller, hvorfor sygeplejersken skal have fri til denne spændende konference se videoen her.

Sygepleje I Praksis afholdes i Køge d. 22. marts eller Aarhus d. 29. marts. Læs mere og tilmeld dig her

Annonce

Nyt center skal fremme sundhed og trivsel hos børn

Sundhedsministeriet og Novo Nordisk Fonden har indgået et samarbejde om at oprette Center for Sundt Liv og Trivsel. Søren Brostrøm og Morten Grønbæk skal være frontpersoner for det nye center.

Annonce

Annonce

Camilla Noelle Rathcke lader op med kunst, ballet og arkitektur

Overlæge og formand for Lægeforeningen Camilla Noelle Rathcke holder af at gå på museum, se ballet og kigge på arkitektur. Hun kan godt lide at have kunst på væggene, og i sit hjem har hun værker af Michael Bundesen og Leif Sylvester hængende.

Ad

Kynisk slutspil om psykiatriplan

3 år, 3 måneder og 22 dage. Så lang tid tog det for regeringen at forhandle en fireårsplan for psykiatrien på plads. Nogen tiårsplan er det i hvert fald ikke, eftersom der kun er sikret finansiering til og med 2026.

Ad

Nødvendigheden af innovation på hospitalerne, og hvad vi kan lære af Boston

Sandsynligheden for, at forskning munder ud i nye produkter og startups, er tre gange så stor i Bostons life science-økosystem som i det danske. En delegation fra Rigshospitalet og AUH var for nylig på besøg på den amerikanske østkyst for at udforske, hvorfor amerikanske hospitaler er så dygtige til sundhedsinnovation.

Cheflæge på akutafdeling i Gødstrup: »Sindssygt vigtigt med et positivt mindset«

Under vanskelige rammevilkår og stort arbejdspres insisterer cheflægen på akutafdelingen på Regionshospitalet Gødstrup, Dea Kehler, på at finde veje til et godt arbejdsmiljø. Kapacitetsstyring, flad organisationsstruktur, plads til refleksion og dialogmøder samt individuelle hensyn i arbejdstilrettelæggelsen er nogle af redskaberne.

Se flere jobs