Stadig markant forbrug af prednisolon i Danmark

Selvom der er kommet mange alternativer til ­behandling af astma på markedet, indløser omkring hver tyvende dansker med astma stadig årligt recepter på orale ­steroider som prednisolon.

Annonce

Annonce

PLO: Regeringens reformudspil er for uambitiøst

Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) har forhåbentlig masser af kaffe på kanden, når de politiske forhandlinger om en ny sundhedsreform mandag officielt skydes i gang. Regeringens eget bud på en sundhedsreform er nemlig slet ikke tilstrækkeligt, hvis alle borgere skal have adgang til en fast læge i fremtiden, lyder dommen fra PLO. 

Ad

Mette og Magnus, har I glemt ambulance­beredskabet?

Set med ambulance-briller var regeringens udspil til en sundhedsreform et antiklimaks, for 5-10 ekstra ambulancer, akutlægebiler eller akutbiler løser ikke problemerne på ambulanceområdet, skriver to FOA-formænd.

Annonce

Delirium: Vi kan godt gøre det bedre

På trods af at delirium ses hyppigt på alle afdelinger på alle hospitaler, så håndteres delirium ofte utilstrækkeligt. Både fagprofessionelt og organisatorisk mangler der viden om og forståelse for tilstanden. I Dansk Delirium Netværk arbejder vi for, at delirium skal håndteres bedre end i dag, og hvis du vil være med, er du velkommen.