Annonce

PLO: Skal lægedækningen sikres, er regeringens reformudspil for uambitiøst

Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) har forhåbentlig masser af kaffe på kanden, når de politiske forhandlinger om en ny sundhedsreform mandag officielt skydes i gang. Regeringens eget bud på en sundhedsreform er nemlig slet ikke tilstrækkeligt, hvis alle borgere skal have adgang til en fast læge i fremtiden, lyder dommen fra PLO. 

Her er regeringens udspil til en sundhedsreform

Under tre hovedoverskrifter har regeringen præsenteret sit udspil til en sundhedsreform, der skal skabe et paradigmeskift for forebyggelsesindsatsen, styrke kvaliteten i det nære sundhedsvæsen og give mere tid til den enkelte patient.

Annonce

Ad

Annonce

Delirium: Vi kan godt gøre det bedre

På trods af at delirium ses hyppigt på alle afdelinger på alle hospitaler, så håndteres delirium ofte utilstrækkeligt. Både fagprofessionelt og organisatorisk mangler der viden om og forståelse for tilstanden. I Dansk Delirium Netværk arbejder vi for, at delirium skal håndteres bedre end i dag, og hvis du vil være med, er du velkommen.

Mette og Magnus, har I glemt ambulanceberedskabet?

Set med ambulance-briller var regeringens udspil til en sundhedsreform et antiklimaks, for 5-10 ekstra ambulancer, akutlægebiler eller akutbiler løser ikke problemerne på ambulanceområdet, skriver to FOA-formænd.

Se flere jobs