Kære læser,

Dagens Medicin og Netdoktor samler igen i år sundhedsdanmark til åets store sundhedskonference, ‘2 dage for sundheden‘, den 7.-8. november i København.

I år handler det bl.a. om ‘ledelse i mellemrummet’, dvs. samarbejdet ml. hospital, egen læge og kommune. Se hele det spændende program og tilmeld dig her.

PFOS og PFOA kan påvirke et barns fysiske udvikling

Når mor har høje værdier af ‘evighedskemikalierne’ PFOS og PFOA i blodet under graviditeten, eller når hun ammer, får barnet det også, og det kan påvirke barnets højde, vægt og kropssammensætning både under fosterudviklingen og i de første mange leveår, viser dansk forskning.

Annonce

Så skete det endelig: Mette Frederiksen udskriver folketingsvalg 

Dagen inden Radikale Venstre ville have væltet regeringen, har statsminister Mette Frederiksen trykket på valgknappen, og danskerne skal bevæge sig mod stemmeboksene 1. november. Voksende ventelister og ressourcebrug bør være i fokus i valgkampen, mener Lægeforeningen.

Annonce

Efterårets vaccinationsprogram møder kritik for mangelfuld logistik

Sundhedsstyrelsens retningslinjer for efterårets vaccinationsindsats skulle sikre en overskuelig forsyningskæde og effektiv vaccineudnyttelse. Flere steder i landet har oplevelsen dog været en anden – og flere lægehuse har enten modtaget for få eller for mange vacciner. 

Ad

Ad

Ad