Annonce

Annonce

Psykiatrisk akutmodtagelse har genfundet arbejdsglæden

Ny ledelse på den åbne akutmodtagelse på Psykiatrisk Center Nordsjælland har haft fokus på arbejdsmiljøet i deres første år. Det har de blandt andet gjort ved at sætte fokus på faglighed frem for logistik og gennem simple tiltag som faglige oplæg og et fælles nyhedsbrev.

Annonce

Pukkelafvikling: Who takes the money?

På trods af at privathospitalerne aktivt bidrager til afhjælpe den nuværende operationspukkel, er der undertoner af generel mistillid til privathospitalerne i et fælles nyligt debatindlæg fra formanden og syv medlemmer af Dansk Ortopædisk Selskab, skriver Michel Boeckstyns, overlæge, Capio Privathospital Hellerup.

Klinisk arbejde rækker langt ud over mødet med patienten

DEBAT: Et sundhedsvæsen med et stigende fokus på løsning af dagens udfordring er ved at miste grebet om løsningen af morgendagens opgaver. Der er således et akut behov for i ledelseslagene at skabe de nødvendige vilkår til det påtrængende kvalitetsarbejde i forhold til såvel DMCG- og databasearbejdet samt den kliniske forskning og udvikling, skriver formanden og næstformanden for hhv. DMCG og formanden for DBCG.

Kvindesygdomme har trange kår

Selvom kvinder udgør halvdelen af befolkningen, er kvindesygdomme kulturelt og sys­temisk et forskningsmæssigt underprioriteret område. Forskere oplever, at det er ualmindeligt svært at få finansiering til forskning i kvindesygdomme. Der er dog ved at ske små, positive ændringer, men det går langsomt.

Se flere jobs