Ny amputationsrapport: Region Sjælland amputerer flere borgere end Midtjylland

I foråret rullede amputationsskandalen i Region Midtjylland, der bl.a. førte til fyring af koncerndirektør Ole Thomsen. Nu viser en ny landsdækkende rapport fra RKKP, at man i Region Sjælland har amputeret flest borgere i perioden 2016-2021. Rapporten slår fast, at forskellen i amputationer fra region til region er for høj.

Annonce

Annonce

Kommuner opruster med APN-sygeplejersker

Esbjerg Kommune har ansat to APN-sygeplejersker, der skal hæve kvaliteten for multisyge borgere og generelt i sygeplejen. Aarhus har været så glade for sit team med APN-sygeplejersker, at kommunen ønsker at få flere.

Ad

Ad

Ad

Drømmen om murstensløse hospitaler

Der er flere forhold, der skal tages højde for, når behandling og pleje skal foregå i patientens eget hjem, og de forhold må ikke overses. Det skriver professor Rikke Sand Andersen, lektor Mette Terp Høybye og lektor Maja Hojer Bruun i et debatindlæg.

Nye studier cementerer effekten af ugentlig insulin

Resultaterne fra Novo Nordisks studier af firmaets ugentlige insulin er ifølge en af landets førende diabetesforskere, professor og overlæge Filip Krag Knop, så stærke, at der efter alt at dømme venter en snarlig myndighedsgodkendelse.

Se flere jobs