Annonce

Annonce

Ad

Ad

Ny kandidatuddannelse i medicin nærmer sig åbningsdagen

1. september slår den nye kandidatuddannelse i medicin dørene op i Esbjerg. Her vil den første årgang på 30 kandidatstuderende opleve et studiemiljø, der i høj grad er smeltet sammen med hverdagen på Sydvestjysk Sygehus. Det skal mindske afstanden mellem teori og færdighed – og skabe dygtigere og mere robuste læger på sigt.

Ad

Mine kollegaer har misforstået to væsentlige pointer

Mine kollegaer fra DNO skriver, at migræne er en folkesygdom, der skal behandles i det nære sundhedsvæsen. Det er jeg helt enig i, og jeg takker DNO for at have taget emnet op. Men jeg undrer mig over misforståelsen af vigtige pointer, skriver Faisal Mohammad Amin, formand for Dansk Hovedpineselskab i et svar på et debatindlæg.

Det egentlige problem

Det er paradoksalt, at de områder af landet, hvor folk har det dårligste helbred, også er de områder, hvor det er sværest at få læger til at slå sig ned. Den problemstilling har ulmet i en årrække og er taget vedvarende til i styrke i de seneste år.

Ad

Fra Freud i folkeskolen til familieforskning

Mette Falkenberg Krantz er på vej til at blive børne- og ungdomspsykiater, samtidig med at hun forsker. De to områder befrugter gensidigt hinanden, og kombinationen giver hende stor arbejdsglæde, men også meget arbejde.

Se flere jobs