Gratis høring om blodpropper på Christiansborg 5. december

Hvert år mister 12.000 danskere livet på grund af hjertekarsygdom, og en stor del af dødsfaldene skyldes blodpropper. Deltag i vores gratis høring med sundhedsordførere og sundhedsfaglige eksperter, og vær med til at forbedre danskernes levetid og livskvalitet.

Læs mere og tilmeld dig her: https://dagensmedicin.dk/konferencer/undgaa-blodpropper/

Annonce

Den norske regering melder klart ud: Lægers honorering i almen praksis skal laves om

Der er stor forskel på patienter i almen praksis, og det skal praktiserende lægers honorering afspejle. Det mener den norskeregering, der næste år vil bruge 500 mio. norske kroner på at løfte basishonoraret de steder, hvor patienterne har de største behov. En forskelsbehandling, der også debatteres flittigt herhjemme.

Annonce

Ad

Psykisk syge med kræft overses i almen praksis 

Et nyt dansk studie viser, at færre psykisk syge med kræft henvises til et kræftforløb ved egen læge sammenlignet med kræftpatienter uden en psykisk lidelse. Det kan være en af forklaringerne på, at overlevelsen blandt psykisk syge med kræft er lavere.

Afdelingsledelse: Vi er nødt til at finde ud af, hvad de unge vil have

Selvom de ikke har rekrutteringsproblemer endnu, har ledelsen på Afdeling for Kræftbehandling på Rigshospitalet besluttet sig for at være proaktiv. Derfor tilbyder afdelingen allerede nu medarbejderne stor fleksibilitet og gode udviklingsmuligheder, ikke mindst for også at være attraktiv for fremtidige generationer.

Annonce

Ad

Departementschefens velkomsttale til den nye sundhedsminister

Denne stikpille er skrevet før valgkampen er slut og er en fabulering over Sundhedsministeriets departementschef Svend Særkjærs velkomsttale til den nye sundhedsminister. Enhver lighed med virkeligheden er tilsigtet, selv om Svend ikke har godkendt talen.

»Jeg kan aflaste afdelingens radiologer«

77-årige Henrik Erichsen har en baggrund som ortopædkirurg, men efter tre måneders oplæring og supervision var han klar til at lave knoglebeskrivelser på Billeddiagnostisk Afdeling på Nordsjællands Hospital. Her aflaster han nu afdelingens radiologer.

Se flere jobs