Sygepleje i Praksis


Giv din/dine sygeplejerske(r) fornyet motivation og nye redskaber til konferencen Sygepleje I Praksis. Her kommer de hjem med tips og færdige fraser, som styrker afholdelsen af de selvstændige sygeplejekonsultationerne i praksis.

Mødeleder, Klaus Roslind, fortæller, hvorfor sygeplejersken skal have fri til denne spændende konference se videoen her.

Sygepleje I Praksis afholdes i Køge d. 22. marts eller Aarhus d. 29. marts. Læs mere og tilmeld dig her

Annonce

Annonce

Cheflæge: Styrk radiologien ved at certificere læger fra andre specialer

Et års målrettet efteruddannelse af læger fra andre specialer, der ofte bruger billeddiagnostik i deres arbejde, vil være et bidrag til at lette trykket på landets hårdt prøvede billeddiagnostiske afdelinger. Sådan lyder forslaget fra cheflæge Mette Marklund, Billeddiagnostisk Afdeling på Nordsjællands Hospital.

Afdelingsledelse: Vi er nødt til at finde ud af, hvad de unge vil have

Selvom de ikke har rekrutteringsproblemer endnu, har ledelsen på Afdeling for Kræftbehandling på Rigshospitalet besluttet sig for at være proaktiv. Derfor tilbyder afdelingen allerede nu medarbejderne stor fleksibilitet og gode udviklingsmuligheder, ikke mindst for også at være attraktiv for fremtidige generationer.

Annonce

Ad

Departementschefens velkomsttale til den nye sundhedsminister

Denne stikpille er skrevet før valgkampen er slut og er en fabulering over Sundhedsministeriets departementschef Svend Særkjærs velkomsttale til den nye sundhedsminister. Enhver lighed med virkeligheden er tilsigtet, selv om Svend ikke har godkendt talen.

Ad

Der pulses løs på Aarhus Universitetshospital

På grund af rygebokse ved indgangene til Aarhus Universitetshospital bliver ansatte, pårørende og patienter på hospitalet udsat for passiv rygning. Desuden bliver mere end halvdelen af alle cigaretter røget uden for rygeboksene, viser ny undersøgelse. Professor i tobaksforebyggelse kritiserer forholdene.