Annonce

Lægedage er tilbage i vanlig form

I denne uge valfarter praktiserende læger og praksispersonale til Lægedage, som er årets altoverskyggende efteruddannelsesbegivenhed i almen praksis. I år er der særligt fokus på det sociale – og så skal lægerne gerne forlade kongrescentret på Amager med en større grad af faglig selvforståelse.

Annonce

Juraprofessor om Progardiasag: Man kan ikke afvise dokumentfalsk

Hvis lægen, der påstår aldrig at have set eller skrevet under på AUH’s bekymringsskrivelse om Progardias brug af MR-vejledt fokuseret ultralyd, taler sandt, har ledelsen på AUH efter alt at dømme overtrådt lovgivningen om dokumentfalsk, vurderer juraprofessor Sten Schaumburg-Müller. 

»Musik er som varm mælk og honning for min hjerne«

Kultur og musik har altid spillet en stor rolle i læge Cæcilie Bachdal Johansens liv. Hendes barndomshjem var fyldt med kunst og middelaldermusik, og i mere end et årti har hun sunget i kor. I dag bruger hun musik både til at slappe af og fordybe sig i sit arbejde.

Ad

Annonce

Tal nu sundhedsvæsenet op

Sundhedsvæsenets udfordringer er ikke til at overse, og problemer med rekruttering, fastholdelse, ventelister, psykiatri osv. har fyldt meget i landets medier. Men inden vi tæsker løs på sundhedsvæsenet, skal vi lige huske på, at vi faktisk er blandt de allerbedste i verden, og det ændrer en række store strukturelle udfordringer ikke på.

Ad