Sygehus Lillebælt udvider samarbejde med praksissektoren

Specialister fra Sygehus Lillebælt vil også fremover tage turen ud i praksissektoren og lægge en plan for udvalgte patienter i samarbejde med patientens egen læge. Det sker takket være en bevilling på 3,5 mio. kr. fra Novo Nordisk Fonden. 

Annonce

Annonce

Ad

Polyfarmaciklinik vinder Patientsikkerhedsprisen 

Polyfarmaciklinikken på Nordsjællands Hospital formår at inddrage patienter, reducere overforbug og sikre korrekt medicinering af ældre, multisyge patienter. Derfor får de Patientsikkerhedsprisen 2022.

Annonce

Lavdosis CT-skanningssagen fra Silkeborg bør underkastes uvildig undersøgelse 

Håndteringen af lavdosis CT-sagen og udredning af lungekræft hos patienter med vage symptomer er blevet kaldt den største forvaltningsskandale i regionernes historie. Her er to af hovedpersonernes gennemgang af sagen, der endte med et påbud fra Sundhedsstyrelsen om at stoppe brugen af lavdosis CT på Diagnostisk Center, Regionshospitalet Silkeborg.

Ad

Manglen på hænder ligner den nye magtfaktor i sundhedsvæsenet

Hvem er kommet styrket ud af coronakrisens skygge? Og hvilke magtfaktorer træder i virussens sted? Dagens Medicin har sat tre af Magtpanelets medlemmer stævne for at blive klogere på deres tanker og overvejelser om de nuværende magtforhold i det danske sundhedsvæsen.

Se flere jobs