Bred aftale om en 10-årsplan for psykiatrien er på plads

10-årsplanen for psykiatrien er landet. Den byder på en ‘her og nu-pakke’ og fem prioterede indsatser herunder børn og unge. Planens finansiering kritiseres af Lægeforeningen og Dansk Psykiatrisk Selskab kalder det for en Psykiatriplan 1.

Annonce

Annonce

Ad

EASD 2022: »Hvad betyder det for livet med diabetes?«

EASD giver god og opdateret viden, overblik over nye og væsentlige forskningsresultater og muligheder for at lære forskere at kende, som Diabetesforeningen måske bør samarbejde med, mener foreningens forskningschef, Tanja Thybo.

Ad

Kræftdag 2022 zoomer ind på patienterne

Læger fra hele landet med særlig interesse i kræft samles 29. september i Life Science Huset for at få seneste nyt fra ESMO og fokusere på patientens vej gennem systemet. Ordstyrer på dagen er Michael Borre, formand for DMCG, og han glæder sig især til at se, hvad der kommer ud af workshops og debat.

Torben K. Hollmann stopper som sektorformand

Efter ni år i FOA stopper Torben K. Hollmann som sektorformand for Social og Sundhed. Han har fået job som centerchef for Center for sundhed og ældre i Næstved Kommune.

Annonce

Allan Flyvbjerg: »Nu tager jeg et nyt modigt valg«

For seks år siden tog Allan Flyvbjerg springet fra dekan på Det sundhedsvidenskabelige fakultet på Aarhus Universitet til jobbet som direktør for Steno Diabetes Center Copenhagen. I en alder af 63 har han overraskende for mange meddelt, at han stopper med udgangen af september for at blive pensionist.

Se flere jobs