Annonce

Akutmedicinske saloner skal samle og sprede de store tanker

I et speciale, der stadig er nyt i det danske sundhedsvæsen, vil tre akutmedicinere invitere fagfæller til løbende samtaler om fremtidens akutmedicin. Akutmedicinsk Salon kalder de det, og alle er inviteret til at deltage i samtalen.

Annonce

Annonce

Arbejdsgruppe til Heunicke og regeringen: Husk høreområdet i ny digitaliseringsstrategi

Høreapparatsbehandling og hørerehabilitering er et af de sundhedsområder, hvor der er størst behov og potentiale for digitale løsninger. Alligevel omtales høreområdet ikke i regeringens nye digitaliseringsstrategi. Hvis vi skal imødegå den demografiske udfordring, kræver det et fokus på og prioritering af digitale løsninger – inddragelse af høreområdet i digitaliseringsstrategien vil være et vigtigt skridt i den retning.

Touren baner vejen for dansk eksporteventyr

Når verdens største cykelløb Tour de France kommer til Danmark på fredag, baner cyklerne vejen for en mindst lige så vigtig event med stort potentiale for dansk life science-eksport: Tour de Health. Danske sundhedsløsninger har for længst erobret den gule førertrøje, og det er en position, som vi skal sikre, at Danmark bevarer og styrker.

Annonce

Alt for få danskere med migræne behandles efter retningslinjerne

Triptaner er andetvalget efter paracetamol og ibuprofen til danskere med migræne. En rundspørge blandt 400 personer med migræne viser, at kun de færreste har hørt om behandlingen endsige bliver behandlet med den. Der er behov for mere oplysning til både patienter og praktiserende læger, mener forsker.

Se flere jobs