Annonce

Annonce

Gigtforeningen støtter forskning med to millioner kroner 

Bent Winding Deleuran, der er professor i Biomedicin ved Aarhus Universitet, og Lars Arendt-Nielsen, der er professor ved Center for Sanse-Motorisk Interaktion ved Aalborg Universitet, modtager forskningsmidler fra Gigtforeningen. 

Annonce

Folketingets afgørende svigt

Regerings sundhedsudspil mangler en konkret plan, skriver Jonatan Schloss, adm. direktør i Kommunernes Udviklingscenter. Uden en plan vil de mangler, vi allerede ser i dag, blive meget værre.

Lad os nu komme i gang med at screene for AAA

Abdominale aortaaneurismer (AAA) er ikke en uddøende sygdom i Danmark, men alligevel mener Jørgensen, Brodersen og Juhl Jørgensen i deres debatindlæg, at danskerne er holdt op med at dø af denne livsfarlige sygdom. Vi håber ikke, at deres ideologiske korstog endnu en gang får held med at forsinke implementeringen af AAA-screeningsprogrammet i Danmark, skriver tre karkirurgiske professorer og en overlæge i karkirurgi.

Kühnau afviser: Ingen sammenhæng mellem besparelser og amputationer

Nedskæringerne på det karkirurgiske område i Region Midtjylland har ikke noget med regionens nye møgsag om for mange amputationer at gøre, siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S). Han forklarer, at besparelserne i 2019 ramte et vagtlag i Viborg, som slet ikke udførte de forebyggende behandlinger.

Se flere jobs