Annonce

Annonce

20 millioner kroner til forskning i HIV-kur

Thomas A. Rasmussen, der er 1. reservelæge ved institut for infektionssygdomme og lektor ved institut for Klinisk Medicin på AUH og AU, vil finde en kur mod HIV-virus. Til det projekt har han netop modtaget stor bevilling på 20 millioner kroner.

Psykolog: Selvskade blandt unge kan nedbringes med nysgerrighed

I dag afholdes den første nationale konference om selvskade blandt unge. Her vil et af budskaberne være, at sundhedspersonale og andre voksne kan være med til at stoppe selvskadende unge ved at turde spørge ind til mistrivsel og selvskade. Det siger Lotte Rubæk, der er psykolog og leder af Team for selvskade i Region Hovedstaden.

AUH henter ny cheflæge i øjensygdomme 

Aarhus Universitetshospital henter ny talentfuld leder til stillingen som cheflæge i Øjensygdomme. Den nye mand i chefstolen er Rune Salling Holmbjørn.

Annonce

Landets største velfærdstalenter hyldet på Christiansborg 

Danmarks 100 største talenter på velfærdsområdet blev mandag i denne uge hyldet, da Pensam og FOA for femte år i træk fejrede de unge mennesker, der hver dag gør en særlig indsats for landets yngste, ældste og mest sårbare borgere. 

Annonce

Amputeret ledelse

Det klinger hult, når koncerndirektøren vedkender sig, at ansvaret for amputationsskandalen ‘principielt er mit’, men i samme åndedrag siger, at han ‘ikke ved, hvordan jeg kunne have båret det ansvar bedre’.

Hvad blev der af Peter?

Et af de meget store dyr på den internationale, sundhedsvidenskabelige savanne, dr.med. Peter Christian Gøtzsche, mistede for lidt over tre år siden alle officielle poster og job og blev katapulteret ind i en post-karriere tilværelse, som han hverken havde planlagt eller lyst til. Men noget otium er der ikke tale om.

Se flere jobs