Ny ledende overlæge på Næstved Sygehus

Ny ledende overlæge på Næstved Sygehus Lise Schleiss er pr. 1. februar 2012 ansat som ledende overlæge på Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling på Næstved Sygehus.

Lise Schleiss kommer fra en stilling som overlæge på Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling på Holbæk Sygehus.

Lise Schleiss vil indgå en i en tværfaglig afdelingsledelse sammen med ledende oversygeplejerske Karen-Margrethe Kristiansen og ledende chefjordemoder Ellen Tobiasen.

Lise Schleiss lægger vægt på, at ledere og medarbejdere føler fælles ansvar for at skabe en god arbejdsplads – ikke mindst i et positivt samarbejde mellem gode kolleger. Det gode samarbejde skabes bl.a. i en god kommunikation med fokus på en åben og respektfuld dialog alle faggrupper imellem. Derudover prioriterer Lise oplæring af yngre kolleger og studenter. Oplæringen skal ske med udgangspunkt i den enkeltes ressourcer og med et skarpt blik for, hvordan afdelingens samlede kompetencer spiller sammen til gavn for patienterne. Lise Schleiss blev medicinsk kandidat fra Københavns Universitet i 1995 og speciallæge i gynækologi og obstetrik i 2006. Fra ansættelser på bl.a. Glostrup, Slagelse og Holbæk Sygehuse har Lise bred erfaring med det gynækologisk/obstetriske speciale og patientgrupper. Lise er pt. i gang med en Master of Public Governance på CBS.

Skriv kommentar