Nordjylland bagud på stemmer i jagten på Danmarks bedste hospitaler Tre uger inde i afstemningen til Danmarks Bedste Hospital tegner nordjyske sundhedsprofessionelle sig for beskedne otte pct. af stemmerne.

Dagens Medicin kårer i december for syvende gang Danmarks bedste hospitaler, og du har mulighed for at påvirke afgørelsen ved at stemme på de bedste hospitaler.

Det har flere end 1.000 fagfolk allerede gjort – og de deltager nu i konkurrencen om en private dinner for otte personer incl. overnatning på Hindsgavl Slot til en værdi af kr. 19.960,- samt 10 eksemplarer af opslagsværket Praktisk Medicin 2013.

Men vi har brug for flere stemmer!

For selvom kåringen af Danmarks Bedste Hospital hovedsageligt er baseret på tal for behandlingskvaliteten fra kliniske databaser, er hospitalernes omdømme blandt sundhedsprofessionelle er en vigtig del af kåring, og vurderingen af de enkelte sygehuses omdømme er baseret på stemmerne fra læserne af Dagens Medicin.

Hvor vi tidligere har bedt alle læsere bedømme samtlige specialer på alle danske sygehuse, vil vi i år kun bede dig bedømme de hospitaler, som du har et tættere kendskab til.

Tre uger inde i afstemningen til tegner nordjyske sundhedsprofessionelle sig for beskedne otte pct. af stemmerne, viser en foreløbig optælling.

De fleste stemmer kommer fra hovedstadsregionen skarpt forfulgt af Region Midtjylland og med syddanske sundhedsprofessionelle på en tæt tredjeplads.

Region Sjælland tegner sig indtil videre for 11 pct. af alle stemmer.

Afstemningen fortsætter frem til mandag 4. november, og de første resultater bliver offentliggjort 22. november, hvor vi kårer landets bedste til at behandle hjerte-kar-sygdomme.

Vinderne inden for samtlige 35 specialer i undersøgelsen samt kåringen af Danmarks Bedste Hospitaler er klar 6. december.

Du kan læse mere om afstemningen og præmier her – eller klikke her for at komme direkte til undersøgelsen.

Skriv kommentar