»Multisygdomsklinikkerne er opstået de seneste år, og der bliver etablerede flere og flere, men vi mangler generel viden om, hvordan vi gør det bedre, og hvordan vi bedst organiserer os. Det er altså både på forskningsområdet, det kliniske og det organisatoriske område, vi mangler viden,« siger overlæge Anne Frølich, der er Forskningsleder for Forskningsenheden for Kroniske Sygdomme på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

Netværk for multisygdomsklinikker har fået vokseværk Flere af landets multisygdomsklinikker er gået sammen i et netværk, hvor faglig sparring er i højsæde. På sigt håber grundlæggerne, at det kan blive et videnskabeligt selskab.

Repræsentanter fra landets forskellige multisygdomsklinikker og andre forskere er gået sammen i et fælles netværk for at blive klogere på, hvordan de organiserer sig bedst, så både patienter og forskere får mest ud af forløbene på klinikkerne. »Multisygdomsklinikkerne er opstået de seneste år, og der bliver etablerede flere og flere, men vi mangler generel viden om, hvordan vi gør det bedre, og hvordan vi bedst organiserer os. Det er altså både på forskningsområdet, det kliniske og det organisatoriske område, vi...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement