Mindre madspild på Hvidovre Hospital

Hvidovre Hospital har reduceret madspildet fra centralkøkkenet fra 4,1 ton om ugen for fire år siden, til 1,8 ton nu. Det fremgår af hospitalets medarbejderblad Journalen. Et udvalg har arbejdet med at nedbringe madspildet, og en af opskrifterne har været at tilbyde patienterne på mavetarm-afdelingen at kunne bestille varm mad uden for de faste spisetider. Centralkøkkenet forsyner afdelingens fryser med seks forskellige hjemmelavede retter i stedet for de traditionelle portioner, der af hygieniske grund ikke må genopvarmes. Gastroenheden bruger i...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement