Madtype og portionen afgørende for kalorieberegning Italiensk undersøgelsen understreger behovet for bedre information til patienter med type 1-diabetes, så de kan forbedre præcisionen i deres kalorieberegninger og reducere risikoen for for lavt blodsukker.

Måltidstype og måltidsstørrelse er de mest afgørende faktorer for præcisionen af kalorieberegninger og dermed blodsukkerkontrol blandt patienter med type 1-diabetes. Det viser ny forskning, der netop er blevet præsenteret på en kongres for European Association for the Study of Diabetes (EASD), som i disse dage bliver afholdt i Barcelona. Resultatet af undersøgelsen understreger ifølge forskerne behovet for bedre information til patienter med type 1-diabetes, så de kan forbedre præcisionen i deres kalorieberegninger og reducere risikoen for for lavt blodsukker, hvilket...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement