I disse uger går Kasper Aaboe til møde med de andre afdelingsledelser og sygehusledelsen hver morgen til beredskabsmøde pga. COVID-19.Foto: privat

Lægestafetten: Min hverdag er stærkt præget af corona-virussen Kasper Aaboe troede han skulle være embedsmænd i Statsministeriet, men er i dag ledende overlæge på Gynækologisk-Obstetrisk afdeling i Slagelse, og har haft en helt særlig uge.

Kasper Aaboe, hvad er det første, du gør, når du møder på arbejde? »I øjeblikket er min hverdag jo stærkt præget af, at vi skal håndtere COVID-19-pandemien. Jeg bor i Sorgenfri og har en times kørsel til arbejde, så jeg står op kl. 5.45 og i disse dage tjekker jeg min mail, mens jeg spiser havregryn og drikker morgenkaffe for at se, om der i løbet af de sene aftentimer er kommet information om nye forhold, jeg skal håndtere i...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage

Du får fri adgang til alt indhold, samt vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalt abonnement, med mindre du opsiger forinden.

(PS: Som læge/medicinstuderende er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis)

Køb abonnement