Kroman: Der er mødepligt på ASCO
»Der er en vis tendens til, at forskere og medicinalindustrien kalder for mange resultater for breaking news og paradigmeskift, når de præsenterer ny forskning,« siger cheflæge i Kræftens Bekæmpelse Niels Kroman.

Kroman: Der er mødepligt på ASCO ASCO har det med at oversælge sin forskning, men der er mødepligt for cheflæge Niels Kroman fra Kræftens Bekæmpelse – i Chicago bliver han opdateret på de store kræftområder.

Professor i brystkræftkirurgi på Rigshospitalet og cheflæge i Kræftens Bekæmpelse, Niels Kroman, har to kasketter at vælge imellem, men når han tager til ASCO, er det KB-kasketten han tager på. »Det er den største kræftkonference, der er. Hvis folk kan time det, vil de gerne brænde den største nyhed af på ASCO. Derfor skal jeg være der, for jeg skal kende nyhederne. Der er mødepligt fra min side,« siger Niels Kroman. Idet Niels Kroman har en særlig ekspertviden inden for...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind