Pharma Debat – nyt eksklusivt debatforum for dig i pharmabranchenMøde #4: Patientrepræsentant i Medicinrådet, Leif Vestergaard Pedersen: "Patienterne – Sådan løfter industrien opgaven bedre"

27. november 2019, 08:30 - 09:45

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dagens Pharma og Atrium er gået sammen om et nyt og eksklusivt debatforum for pharmabranchen: Pharma Debat.

Til dette debatmøde holder Leif Vestergaard Pedersen, patientrepræsentant i Medicinrådet og tidl. direktør i Kræftens Bekæmpelse, følgende indlæg:

Lægemiddelpriser og lovgivning er ofte centrum for debatten om pharmaindustrien, men bliver patienterne glemt? Hvordan ser de på udviklingen? Og hvor mener de, at industrien kan gøre mere gavn, end de gør i dag?

TILMELD DIG HER

NB: bemærk, at dette møde er flyttet til Børsens lokaler på hjørnet af Gothersgade og Sjæleboderne, København K. (pga. renovering af Atriums lokaler).

Pris:

 • Tilmeld dig et enkelt debatmøde: 1.500 kr. (ex. moms)
 • Tilmeld dig 8 debatmøder: 9.999 kr. (ex moms)

Om Pharma Debat
Dagens Pharma (en selvstændig enhed under Dagens Medicin), Atrium og DLI Market Intelligence har indgået et samarbejde, der vil skabe plads til nye og nærgående debatter på lægemiddel- og sundhedsområdet.

Pharma Debat, som konceptet hedder, består af 8 årlige netværksmøder, hvor du som professionel inden for det farmaceutiske område, får en unik mulighed for at komme i direkte dialog med førende eksperter og beslutningstagere.

 • Ved at kombinere Dagens Pharmas journalistiske tilgang og Atriums og DLI Market Intelligences indsigt i sundhedssystemets opbygning, de eksisterende beslutningsprocesser og industriens udfordringer, bliver Pharma Debat stedet hvor relevante eksperter og beslutningstagere belyser aktuelle emner, og svarer på skarpe spørgsmål fra deltagerne og fra Anders Heissel, redaktionschef på Dagens Pharma, som modererer debatterne.
 • Pharma Debat er en kontinuerlig møderække, hvor du 8 gange årligt vil få mulighed for at få nye indsigter i det danske sundhedsvæsen og dets aktører. Konceptet er fleksibelt, og du kan tilvælge enkelte møder, eller købe adgang til alle de 8 planlagte møder. Din tilmelding er personlig og kan ikke overdrages til andre.

Hvem bør tilmelde sig Pharma Debat?
Pharma Debat er et debatforum for dig, der arbejder professionelt inden for det farmaceutiske område, f.eks. i ledelseslaget, inden for market access, marketing, regulatoriske/juridiske områder, produktudvikling, salg/PR, etc.

Gennem 8 årlige debatmøder – modereret af en journalist fra Dagens Pharma med bistand fra udvalgte eksperter fra Atrium og DLI Market Intelligence – får du en unik platform til løbende og uformelt at diskutere aktuelle problemer direkte med beslutningstagere, andre eksperter, samt med kolleger i branchen.

Denne Pharma Debat afholdes i dagbladet Børsens lokaler på hjørnet af Gothersgade og Sjæleboderne, København K, onsdag d. 27/11 kl. 8.30 – 9.45. Der serveres morgenmad fra kl. 8.00.

 

Hvad koster Pharma Debat?

  • 9.999 kr. for at deltage i 8 debatmøder.
  • 1.500 kr. for 1 møde

Begrænset antal pladser – vi opfordrer til hurtig tilmelding!
Alle priser er ex. moms. Medlemskab er personligt kan ikke overføres til andre. Medlemskab/deltagelse i 8 møder genfaktureres automatisk. Opsigelse skal ske senest netto 30 dage før genfaktureringsdato.

 

TILMELD DIG HER

 

Har du spørgsmål til din tilmelding?
Kontakt Education & Network-koordinator, Tine Rasmussen: +45 7242 3468, tira@dagensmedicin.dk

Har du spørgsmål eller ønsker til Pharma Network-programmet?
Kontakt Education & Network Manager, Tina Ipsen: +45 2168 4920, tiip@dagensmedicin.dk

Om Dagens Pharma               
Dagens Pharma, en del af Dagens Medicin gruppen, er en online nyhedsservice til alle, der lever af at anvende, regulere, sælge eller købe medicin. Vi skriver bl.a. om beslutningsprocesserne i kommuner, regioner, Folketinget og på sygehusene.

Om Atrium
Atrium er en del af Lif (Lægemiddelindustriforeningen) og tilbyder kurser fra basis- til ekspertniveau for medicinalindustrien og andre life science-professionelle.

Om DLI Market Intelligence
DLI Market Intelligence leverer data om lægemiddelmarkedet, og tilbyder analyser og rådgivning på baggrund af sundhedsdata, Real World Evidence data og registerstudier på tværs af Norden.

 

Pharma Debat afholdes:

Onsdag 27. november 201 kl. 8.30-9.45 – der serveres morgenmad fra kl. 8.00

Onsdag 26. februar 2020 kl. 8.30-9.45 – der serveres morgenmad fra kl. 8.00

Onsdag 25. marts 2020 kl. 8.30-9.45 – der serveres morgenmad fra kl. 8.00

 

Program:

Møde #1: 
Onsdag 28. august 2019: AMGROS: Flere behandlingsvejledninger – et middel til at skabe øget konkurrence på lægemidler
Mød Flemming Sonne, adm. direktør i Amgros, som forklarer, hvordan flere behandlingsvejledninger kan være en udstrakt hånd i kampen mod de stigende priser på nye lægemidler. Både lægemiddelpriser og behandlingsvejledninger får politisk fokus lige nu, og det er der en grund til. Med behandlingsvejledningerne i hånden, står Amgros stærkere ift. at skabe øget konkurrence.

Møde #2:
Onsdag 25. september 2019: Sundhedsøkonomien – Hvor står vi?
Sundhed står højt på listen over de politiske fokusområder i disse år, men alligevel bliver sundhedssektoren mere og mere presset. I takt med at de nye lægemidler bliver dyrere, begynder lægerne og lederne i sundhedsvæsenet at sige stop, men hvor slemt står det egentlig til? Sundhedsøkonom ved Vive, Jakob Kjellberg, giver et overblik over tilstanden i sundhedsøkonomien i dag.

Møde #3: 
Onsdag 30. oktober 2019: Lægemiddelindustriens syn på Medicinrådet
Ida Sofie Jensen giver dig til denne Pharma Debat indsigt i, hvordan man som interesseorganisation navigerer i krydsfeltet mellem politik, myndigheder og industri. Hvilke målsætninger arbejdes der efter? Hvad er udfordringerne heri? Hvordan sikres en balance, der er god for sundhedssektoren? Medicinrådet er en væsentlig aktør og skal være med til at sikre denne balance. Ida Sofie vil give sit syn på Medicinrådets arbejde. Hvad er industriens holdning til Medicinrådet? Hvad fungerer godt? Hvad fungerer mindre godt? Hvad skal der til?

Møde #4: 
Onsdag 27. november 2019: Patienterne – Sådan løfter industrien opgaven bedre
Leif Vestergaard Pedersen, patientrepræsentant i Medicinrådet og tidl. direktør i Kræftens Bekæmpelse, taler patienternes sag. Lægemiddelpriser og lovgivning er ofte centrum for debatten om pharmaindustrien, men bliver patienterne glemt? Hvordan ser de på udviklingen? Og hvor mener de, at industrien kan gøre mere gavn, end de gør i dag?
TILMELD DIG MØDET HER

Møde #5: 
Onsdag 26. februar 2020: Virker behandlingerne, som de skal, og hvem skal teste dem?
Mød professor og overlæge, Anders Perner, Intensiv Terapiklinik på Rigshospitalet, der har testet en række eksisterende behandlinger ud fra tesen, at de i virkeligheden ikke gavnede patienterne. Og han havde ret. Han vil gerne have tryktestet sygehussektorens mest gængse behandlinger og dermed etablere et alternativ til industriens kliniske forsøg, så væsenet selv kan teste det, der er relevant for patienter og samfund.
TILMELD DIG MØDET HER

Møde #6: 
Onsdag 25. marts 2020: Regionernes syn på lægemiddelområdet – hvilken vej vil de?
Erik Jylling, sundhedsdirektør i Danske Regioner, giver sit bud på, hvilke udfordringer lægemiddelområdet står overfor. Hvad er regionernes fokusområder? Hvordan ser regionerne deres rolle når det gælder medicin? Hvad sker der – stikker økonomien virkelig af?
TILMELD DIG MØDET HER

 

Kommende datoer, hvor program følger: 

 • Møde #7: Onsdag 29. april 2020
 • Møde #8: Onsdag 27. maj 2020
 • Møde #9: Onsdag 26. august 2020
 • Møde #10: Onsdag 30. september 2020
 • Møde #11: Onsdag 28. oktober 2020
 • Møde #12: Onsdag 25. november 2020

Speakers

 • Leif Vestergaard Pedersen

 • Anders Perner

Pharma Debat - november 2019

Stadig ledige pladser