Kombinationsbehandling forbedrer overlevelsen ved kolorektal kræft Ny behandling forbedrer overlevelsen hos nydiagnosticerede patienter med metastaserende kolorektal kræft. Resultatet repræsenterer det første fremskridt med en biologisk behandling frem for standardbehandling i over et årti.

Kombinationen af Vectibix plus mFOLFOX6 forbedrede i et nyt studie signifikant overlevelsen for patienter med RAS vildtype metastaserende kolorektal kræft (klassificeret som venstresiddende) sammenlignet med patienter, som blev behandlet med mFOLFOX6 plus Avastin. Forskningsresultatet er blevet præsenteret på den årlige kongres for American Society of Clinical Oncology (ASCO). »Dette forsøg viser, at hvis genundersøgelser viser, at tumor er RAS vildtype, er indledende behandling med Vectibix plus mFOLFOX6-kemoterpai bedre end indledende behandling med Avastin og mFOLFOX6 til patienter med tumorer i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Få Dagens Medicin gratis i 14 dage.

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og få gratis adgang til artikler på dagensmedicin.dk i 14 dage. Prøveabonnement er uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.


Allerede bruger? Log ind