Grøntsagsspisere har stærke knogler

Vegetarer, der udelukkende spiser rå eller letkogte grøntsager, har generelt lav kropsvægt, men de er sunde og har ikke svagere knogler en normalbefolkningen. Det konkluderer en gruppe amerikanske forskere på baggrund af et ti-års studie af 18 personer, som udelukkende levede af en diæt af rå grøntsager. Grøntsagsspisernes lave kropsvægt er traditionelt forbundet med svag knoglestyrke, fordi deres knoglemasse er mindre, men målt op i mod en kontrolgruppe konkluderer forskerne i tidsskriftet Archives of Internal Medicine, at der ikke er...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement