Fødevareallergi er fortsat et ‘hot topic’ Forebyggelse af fødevareallergier og identifikation af risikopatienter vil også få en fremtrædende placering på årets EAACI-kongres.

Susanne Halken, professor på Syddansk Universitet og H.C. Andersen Børnehospital, Odense Universitetshospital, har i de senere år haft en central rolle i forbindelse med udarbejdelsen af de nye europæiske guidelines for fødevareallergi og anafylaksi. Derfor er det heller ikke overraskende, at Susanne Halken på årets EAACI-kongres er blevet tildelt en central rolle som taler på en såkaldt ‘hot topic’ session. Her skal hun bl.a. forholde sig til et oplæg fra den britiske allergiforsker George du Toit, der er førsteforfatter til...

Prøv Dagens Medicin gratis i 14 dage*

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 14 dage.

Efter 14 dage fortsætter prøveabonnementet som et alm. betalingsabonnement, med mindre du opsiger forinden.

*Som læge/stud. med. er det digitale abonnement på Dagens Medicin helt gratis

Køb abonnement