Dårlig økonomi på universitetshospital skyld i stor fyringsrunde
»Jeg er ikke blind for, at de tilbageværende løber stærkt i forvejen, og de kommer til at løbe endnu stærkere. Og det bliver jo fuldstændigt uacceptabelt, det kan vi hurtigt blive enige om – både for patienterne, men også for medarbejderne,« siger formand for Region Sjællands udvalg for Sundhed Til Alle, Per Nørhave (DF).

Dårlig økonomi på universitetshospital skyld i stor fyringsrunde Et samlet underskud på 180 mio. kr. i Region Sjællands budget er årsagen til, at regionen er midt i en fyringsrunde. 144 mio. kr. stammer fra Sjællands Universitetshospital, hvor direktør Henrik Villadsen netop har forladt direktørstolen.

Region Sjælland skal spare 180 mio. kr., og regionen har på den bekostning afskediget 200 medarbejdere. 144 mio. kr. fra regionens underskud stammer fra et hul i Sjællands Universitetshospitals (SUH) egen pengekasse. Det viser en intern økonomianalyse fra hospitalet, som Berlingske har fået aktindsigt i. Ifølge økonomianalysen kan en del af den skræntende hospitalsøkonomi tilskrives køb af […]

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement