Arbejdsmedicin: Derfor vinder Aarhus Landets bedste arbejdsmedicinere har job på Aarhus Universitetshospital. 

Baseret på patienttilfredshed og popularitet blandt læger og andre sundhedsprofessionelle kan arbejdsmedicinsk klinik i Aarhus kalde sig Danmarks bedste.

Sidste år var der trængsel i toppen, der endte med en delt førsteplads til Aarhus, Odense og Bispebjerg. Men i år trækker aarhusianerne fra i toppen og kan især ud fra popularitet besætte førstepladsen. 

Ud af 1.896 stemmer blandt sundhedsprofessionelle på Dagens Medicins afstemning i løbet af efteråret fik Aarhus 383 stemmer som landets bedste arbejdsmedicinske behandling, mens 354 valgte Bispebjerg Hospital. Der er dog flere læger, der i afstemningen har stemt på Bispebjerg end på Aarhus, der så til gengæld er mest populær blandt sygeplejersker og andre faggrupper.

Ifølge Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP) har de arbejdsmedicinske klinikker i Aalborg, Herning, Esbjerg og Nykøbing Falster landets mest tilfredse patienter, mens både Aarhus og Bisbjerg har de næstmest tilfredse patienter. Og det er altså i kraft af flere stemmer blandt sundhedsprofessionelle, at Aarhus samlet kan kalde sig Danmarks bedste.

Skriv kommentar