Tegn et prøveabonnement

Kære medlem af Lederforeningen i DSR

Vil du have et nyt blik på sundhedsområdet og få konkret viden og inspiration, som du kan bruge i dit daglige virke som leder? Vil du have adgang til aktuelle nyheder om sundhedspolitik og dansk og international sundhedsforskning krydret med dagsordensættende debat- og opinionsstof?

Tegn et gratis prøveabonnement på Dagens Medicin og Kommunal Sundhed.

Som ledende sygeplejerske og medlem i Lederforeningen i DSR kan du nu tegne et abonnement på den digitale udgave af Dagens Medicin eller den digitale udgave af Kommunal Sundhed til en favorabel pris.

Det eneste, det kræver, er, at du både er medlem i Lederforeningen og er ledende sygeplejerske.

De første 14 dage er helt gratis – og du kan opsige når du vil.

Så snart dit prøveabonnement er aktivt, har du adgang til alt indhold på Dagens Medicins og Kommunal Sundheds hjemmesider.

Abonnementet inkluderer også vores daglige nyhedsbreve.

Tilbuddet gælder kun for brugere, der ikke tidligere haft et prøveabonnement.

Tre valgmuligheder for abonnement.

Efter 14 dages prøvetid har du mulighed for at forlænge din adgang til Dagens Medicins og Kommunal Sundheds hjemmesider ved at tegne et af nedenstående abonnementer.

Spar 80 pct. Få adgang til alle artikler på dagensmedicin.dk for kun 948 kr. om året. Det svarer til en pris på 79 kr./mdr. Normalpris 4.800 kr.

Spar 80 pct. Få adgang til alle artikler på kommunalsundhed.dk for 948 kr. om året. Det svarer til en pris på kun 79 kr./mdr. Normalpris 4.800 kr.

Spar 87 pct. Få adgang til alle artikler på både dagensmedicin.dk og kommunalsundhed.dk for 1.188 kr. om året. Det svarer til en pris for begge medier på kun 99 kr./mdr. Normalpris 9.600 kr.

Hvis du udfylder og indsender nedenstående formular, kan du i en gratis prøveperiode på 14 dage lære de to medier bedre at kende.