Overlæge til Klinisk Immunologi/Transfusionscentret, Næstved Sygehus – quicknr. 19727

Dette job er udløbet

Overlægen skal som primært arbejdsområde dække transfusionsmedicin/Patient Blood Management, hæmostase og patientsikkerhed. Det vil derudover være muligt at varetage andre områder inden for det klinisk immunologiske område alt afhængig af interesse og kvalifikationer. Det forventes, at overlægen har en aktiv forskningsprofil og vil bistå med etablering af forskning inden for Patient Blood Management.

Overlægen deltager i beredskabsvagt og indgår i stabsfunktion refererende til afdelingsledelsen.

For stillingen gælder følgende:

Vi tilbyder

  • En stilling i en geografisk stor organisation – Klinisk Immunologisk Afdeling / Transfusionscentret, Region Sjælland
  • En stilling, hvor du i høj grad selv er med til at præge eget arbejdsområde, og hvor du får et stort ansvar, men også mange spændende udfordringer
  • En stilling med hele Region Sjælland som arbejdsplads og arbejdsdage, der sjældent er ens
  • Rare og motiverede kolleger bestående af bl.a. læger, bioanalytikere, sygeplejersker, ssa’ere, cand.scient’er og sekretærer med højt fagligt niveau
  • Tilknytning til et aktivt forskningsmiljø med rig mulighed for at udvikle egne forskningsinteresser

Vi søger
En læge, der ved ansættelsen er speciallæge i Klinisk Immunologi med erfaring i de relevante fagområder og som vil være med til at videreudvikle en ny stor regional afdeling og medvirke til at højne afdelingens forsknings- og udviklingsindsats

Klinisk Immunologisk Afdeling, Region Sjælland består aktuelt af afsnit på Næstved, Slagelse, Holbæk, Køge, Roskilde og Nykøbing Falster Sygehuse. Der er blodtappefunktion på alle Regionens sygehuse og i to mobile enheder. Der er desuden blodbanksfunktion varetaget af personale fra Klinisk Biokemisk Afdeling i Køge.

Klinisk Immunologisk Afdeling – Vævs- og Transfusionscentret – på Næstved Sygehus er hovedafdelingen i Region Sjælland.

Afdelingen servicerer sygehusene i Næstved, Nykøbing Falster, Slagelse, Holbæk, Roskilde og Køge og primærsektoren i Region Sjælland med analyser, blod- og vævsprodukter.

Afdelingen er bemandet med cirka 120 ansatte. Ledelsen består af en ledende overbioanalytiker og en ledende overlæge. Der er desuden ledelsesteam bestående af ledende bioanalytikere og overlæger. Lægerne indgår i faglige teams med bioanalytikere, sygeplejersker, cand.scient, laboranter og sekretærer, hvor det forventes, at hver enkelt bidrager ligeværdigt og respektfuldt med sine kompetencer for at fremme en høj faglig standard og et godt arbejdsmiljø.

Det er afdelingens vision at opnå et fagligt niveau på højde med en universitetsafdeling.

Klinisk Immunologi i Region Sjælland er akkrediteret efter ISO 15 189 og certificeret efter DS OHSAS 18001:2008.

Afdelingen er forskningsaktiv og har via samarbejde med Institut for Natur, Systemer og Modeller på Roskilde Universitet tilknyttet tre ph.d.-studerende og en specialestuderende. Der er et klinisk forskningslektorat tilknyttet KU. Derudover har afdelingen flere aktive forskningssamarbejder med KU/Region Hovedstaden og SDU/Region Syddanmark.

Afdelingen har et befolkningsgrundlag på ca. 820.000 og modtager årligt ca. 400.000 prøver. Det store befolkningsgrundlag skaber mulighed for yderligere hjemtag af en række specialiserede funktioner.

Løn- og ansættelsesvilkår
i henhold til gældende aftale / overenskomst og principperne om Ny Løn.

Yderligere oplysninger
Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte ledende overlæge, ph.d. Keld Mikkelsen Homburg, 56 51 22 61 /kmhm@regionsjaelland.dk eller ledende overbioanalytiker Susanne Egstrand, 56 51 22 62 / segs@regionsjaelland.dk

Funktionsbeskrivelse kan fås hos Klinisk Immunologisk Afdeling – Vævs- og Transfusionscentret – Næstved Sygehus på 56 51 22 60.
Se vores hjemmeside.

Ansøgning som indeholder baggrund for ansøgning, gennemgang af

  1. Speciallæge med kort beskrivelse af forløb, herunder evt. dispensationer. Medicinsk ekspert
  2. Erfaring/uddannelse med rollen som kommunikator
  3. Erfaring/uddannelse med rollen som samarbejder
  4. Erfaring/uddannelse med ledelse/administration
  5. Erfaring/uddannelse indenfor sundhedsfremme
  6. Erfaring/uddannelse indenfor akademikerrollen, herunder videnskabelige ansættelser og uddannelser, akademiske grader og igangværende projekter
  7. Med rollen som professionel med henblik på faglig bedømmelse, samt cv

Ansøgning sendes til
Næstved Sygehus
Afdelingsledelsen
Transfusionscentret
Ringstedgade 77B
4700 Næstved

Eller til Berit Lefoli Maibom pr. e-mail
blmb@regionsjaelland.dk

Mærket ”Overlæge, Klinisk Immunologisk Afdeling”.

Ansøgningsfrist 15.08.16

Samtaler uge 34

Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 17.000 medarbejdere og et budget på 17 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.