Overlæger/afdelingslæger til Akutafdelingen, Holbæk Sygehus – quicknr. 19917 Akutafdelingen på Holbæk Sygehus udvider – derfor søger vi overlæger med interesse for Akutmedicin til speciallæge vagtfunktionen i Akutafdelingen.

Dette job er udløbet

 

Vi søger speciallæger med interesse for Akutafdelingens arbejdsfelt. Der forudsættes relevant uddannelse med klinisk erfaring inden for anæstesiologi, ortopædkirurgi, et internt medicinsk speciale og almen medicin. Erfaring med akutmedicinske problemstillinger vil være en fordel.

Der vil blive planlagt formaliseret efteruddannelse, og arbejdet indebærer endvidere mulighed for opnåelse af merit inden for fagområdet Akutmedicin.

Arbejdstilrettelæggelsen

Arbejdet er planlagt med tilstedeværelsesvagt – 8-skiftet, deraf syv vagtbærende overlæger og to afdelingslæger. Der er et lag af læger i klinisk basisuddannelse i forvagt og et mellemvagts lag af mere erfarne læger på 1.reservelægeniveau der i blandt bloklæger.

Arbejdsformen

Der er en tværfaglig teamstruktur for Akutafdelingens opgaveløsning. Læger i bagvagt deltager både i afdelingens visitation, modtagelse og behandling af de akutte patienter og varetager supervision af de yngre kolleger i for- og mellemvagt.

Akutafdelingen

Akutafdelingen er en del af Holbæk Sygehus, som er et af de fire akutsygehuse i Region Sjælland.

Afdelingens funktion er modtagelse af patienter til akut indlæggelse eller akut skadebehandling, væsentligst for specialerne kirurgi, ortopædkirurgi, samt alle medicinske specialer.

Akutafdelingens opgaver rummer triagering, diagnostik, akut behandling, observation og eventuelt efterfølgende visitation til relevant afdeling eller eget afsnit.

Opgaverne løses i et tværfagligt samarbejde mellem Akutafdelingens personalegrupper, og samtidig forventes et tæt samarbejde med sygehusets øvrige afdelinger.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Tiltrædelse efter aftale.

Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende børneattest.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Søren W. Rasmussen, 59 48 38 01, 40 62 57 85, hvor stillingsbeskrivelsen kan rekvireres.

Ansøgningen sendes pr. post til
Akutafdelingen
Holbæk Sygehus
Att: Ledende overlæge Søren W. Rasmussen
Smedelundsgade 60
4300 Holbæk

Eller pr. mail til
swr@regionsjaelland.dk

Ansøgningsfrist
 26.08.16

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 17.000 medarbejdere og et budget på 17 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.