Overlæge med funktion i geriatri, Medicinsk Afdeling Hospitalsenheden Horsens

Dette job er udløbet

Vi tilbyder en stilling i en spændende, kompleks og dynamisk afdeling, hvor

  • den faglige kvalitet og uddannelse prioriteres højt
  • tværfaglighed har særlig fokus
  • gode samarbejdsrelationer internt og eksternt vægtes højt
  • medarbejderne er engagerede og har høj faglig kompetence
  • kulturen er præget af tillid, respekt og humor
  • et godt læringsmiljø står i høj kurs
  • der udøves dialogbaseret ledelse

Vores nye overlæge bliver tilknyttet det geriatriske område, som er en stor og velfungerende del af Medicinsk Afdeling og udgør et fortsat satsningsområde.  Det geriatriske område omfatter indlagte og ambulante patienter samt udkørende teams, som behandler patienterne i eget hjem.  Vores nye overlæge får særligt ansvar for de orto-geriatriske patienter.

Som udgangspunkt deltager overlægen sammen med Medicinsk Afdelings øvrige speciallæger i stuegang på lørdage/søndage og helligdage.  Overlægen deltager som udgangspunkt endvidere i tilstedeværelsesvagt sammen med HU-læger, afdelingslæger og overlæger.

Se stillings- og funktionsbeskrivelsen for stillingen her.

Medicinsk Afdeling
Medicinsk Afdeling er en intern medicinsk afdeling med funktioner på Regionshospitalet Horsens og Skanderborg Sundhedscenter. Afdelingen har i alt 80 sengepladser og stor ambulant virksomhed. Medicinsk Afdeling dækker specialerne endokrinologi, kardiologi, lungemedicin, gastroenterologi/hepatologi, geriatri og reumatologi.

Regionshospitalet Horsens er Akuthospital.  Akutte hjertepatienter modtages direkte i Hjertemedicinsk Afsnit M2.  Øvrige akutte patienter modtages via hospitalets Akutafdeling.

Undervisningsforpligtelse
Medicinsk Afdeling er klassificeret til 19 hovedforløb i intern medicin – heraf 5 i geriatri – 4 hovedforløb i almen medicin og 9 introduktionsstillinger.  Det påhviler overlægen at deltage i uddannelsen af disse læger.  Herudover undervises medicinske studerende og øvrigt personale på Medicinsk Afdeling.

Der er mulighed for deltagelse i forskningsarbejde.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.  Stillingen er omfattet af lokal løndannelse og aflønningen forhandles med den faglige organisation.

En forudsætning for ansættelse ved hospitalet er i øvrigt, at der gives samtykke til indhentelse af børneattest, og at denne er tilfredsstillende.

Ansøgning
Ansøgning struktureres omkring speciallægens 7 roller i henhold til ”Retningslinier for faglig bedømmelse af ansøgere til speciallægestillinger i Region Midtjylland”, og der udfyldes skema til faglig bedømmelse.

Ansøgning fremsendes elektronisk, via “Ansøg her!”-knappen herunder, inklusiv dokumentation for kompetencer inden for speciallægerollerne på bedømmelsesskema, som er en del af ansøgningsproceduren.

Ansøgningsfristen er den 13. oktober 2016.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 7. november 2016 i tidsrummet 11.30 til 14.

Yderligere information
Yderligere oplysninger om stillingen eller aftale om besøg i afdelingen kan fås ved henvendelse til overlæge Ishay Barat på telefon 2921 6143, mail Ishbar@rm.dk, eller til ledende overlæge Thomas Hahn på telefon 7842 6651, mail Thohah@rm.dk

Læs om hospitalet og de aktuelle udviklingsprojekter på http://www.hospitalsenheden-horsens.dk/

Da Region Midtjylland er igennem en væsentlig spareplan, vil omplaceringsramte medarbejdere der søger stillingen have fortrinsret til samtale.