Stud.med. til meningsfyldt sommerjob med solid karrierepotentiale Vil du bruge sommeren på at gøre en vigtig forskel for patienter med en bred vifte af psykiatriske lidelser?

Dette job er udløbet

Og skal det helst være i et job med rig mulighed for faglige udvikling, hvor dagene aldrig er helt ens, og du er omgivet af dygtige kollegaer, som altid er klar på at hjælpe både patienter og hinanden? – ja, så søger vi i Regionspsykiatrien Midt lige nu stud.med.’er til vikariater i Viborg i sommeren 2023.

Bliv en del af vores engagerede, kompetente fællesskab

I Regionspsykiatrien Midt bliver du en del af et kompetent og dedikeret lægeteam, som består af vores faste læger samt andre medicinstuderende, der har valgt at bruge deres sommer på at få styrket både faglige og personlige kompetencer.

Vi har mange års erfaring med at tilrettelægge sommerferievikariater til medicinstuderende, så du får et struktureret forløb hos os med mest mulig læring.

Som lægevikar bliver du en af de gennemgående personer i afsnittet i sommerferien, hvor bemandingen af læger er lav grundet afholdelse af sommerferie. Det betyder, at du skal kunne arbejde i perioden uge 26 til og med uge 32, og derfor ikke selv kan afholde sommerferie i disse uger.

 

Vi prioriterer din læring og vægter dine kompetencer,

så du får de bedste forudsætninger for at behandle det hele menneske.

 

Som lægevikar i Regionspsykiatrien Midt kommer du til at behandle det hele menneske, hvor du får mulighed for at arbejde med både psykologiske, fysiske og adfærdsmæssige lidelser.
4 gode grunde til at blive lægevikar i Regionspsykiatrien Midt:  

1.   Behandling af det hele menneske – hos os får du spændende udfordringer inden for både det psykiatriske og i mange tilfælde også det somatiske område.

2.   Lær af de bedste – hos os får du solid, daglig vejledning og supervision af afdelingens overlæger/læger.

3.   Opbyg og udvid dine kompetencer – hos os får du mulighed for at prøve din faglighed af og få vigtig erfaring med i bagagen.

4.   Og så er det jo selvfølgelig et godt supplement til S.U.’en.

 

4 egenskaber og kvalifikationer, som du helst skal have:

1.   Du skal have gennemført 8. (og meget gerne 10.) semester – ellers kan vi ikke ansætte dig som lægevikar i underordnet stilling.

2.   Af åbenlyse grunde er det også ret vigtigt, at du har en interesse for psykiatri. Dog behøver du ikke at have psykiatrisk erfaring på CV’et – det får du hos os.

3.   Vi søger kollegaer, som har fokus på fagligheden og viljen til at lære mere.

4.   Der er et solidt sammenhold i Regionspsykiatrien Midt, hvor vi hjælper hinanden. Derfor skal du også have gode samarbejdsevner, så vi fastholder det sammentømrede hold.

 

Arbejdsdagene:

Arbejdstiden vil være 37 timer pr. uge i vagter placeret efter nærmere aftale på:

  • Hverdage                         
    kl. 8.00 – 15.30 (fredage til kl. 15.00)
    kl. 8.00 – 21.00
  • Lørdage/søndage
    kl. 9.00 – 21.00

 

Fokus på dine fremtidige muligheder
Udover at styrke dine kompetencer og få erfaring på CV’et, giver et vikariat hos os også:

  • mulighed for senere at få en evt. præ-KBU ansættelse
  • du vil være velkvalificeret til en evt. fremtidig I-stilling indenfor voksenpsykiatrien
  • du vil få brede kompetencer bl.a. indenfor kommunikation og patientinddragelse, som kan bruges i mange specialer

Hør kollegaerne fortælle om deres arbejde i psykiatrien
Hvis du gerne vil have et bedre indblik i arbejdet som læge – både hos Regionspsykiatrien Midt og i psykiatrien generelt – har vi samlet to små film, hvor vi fortæller lidt om arbejdet og arbejdspladsen:

Anders Agger og DR2 besøgte desuden vores retspsykiatriske sengeafsnit i 2021, hvilket der kom 2 afsnit ud af. De kan streames på DRTV – Indefra med Anders Agger.

Bor du i Århus-området? Så kan du blive kørt direkte på arbejde!
I Regionspsykiatrien Midt har vi vores egen psykiatribus, som kører fra Aarhus til Viborg – og tilbage igen.

Bussen kører alle hverdage kl. 7.30 fra Storcenter Nord. Kl. 8.00 starter arbejdsdagen i bussen med morgenkonference og forstuegang via videoopkald, så I er klar til at møde den første patient, når I ankommer til Søndersøparken. Bussen kører retur til Aarhus kl. 14.30, hvor der kan afsluttes dokumentation, besvares mails og spares med de øvrige kolleger i bussen.

Spørgsmål?
Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte personalekonsulent Inge Gjørtler Jensen – tlf.: 7847 4011 eller mail: ingjns@rm.dk – hvis du har spørgsmål til jobbet, afdelingen eller andet.

Interesseret i stillingen?
Hvis ovenstående har fanget din interesse, så send os en ansøgning via linket med CV og hidtidige eksamenspapirer, herunder karakterer for bachelor og kandidat.

Ansøgningsfristen er senest søndag den 5. marts 2022.

Ansøgerne vil løbende blive vurderet og indkaldt til samtale.

 

Mere information om Regionspsykiatrien Midt
Du kan finde mere information om Regionspsykiatrien Midt på vores hjemmeside
http://www.psykiatrien.rm.dk/afdelinger/regionspsykiatrien-midt

 

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Søg stillingen via “søg job”-knappen.