Læge til alarmcentral for rejseforsikring (bijob)

Dette job er udløbet

SOS International, en af Nordens førende assistanceorganisationer, søger medicinske supervisorer til arbejde på vores alarmcentral i København.

Dine primære opgaver er:

  1. rådgivning af vores eksterne lægekorps ift. håndtering af sager, komplekse medicinske problemstillinger, akutte overflytninger, ambulancefly etc.
  2. at være sparringspartner for ledsagerlæger/sygeplejersker på patienttransporter
  3. håndtering af egne assistancesager
  4. rådgivning af alarmcentralens medarbejdere i forhold til medicinske spørgsmål
  5. kvalitetskontrol og give feedback til lægekorpset
  6. at hjælpe med visitering af sager
  7. at være mentor for nye læger

Din profil

Du er speciallæge, gerne indenfor et af disse specialer: Ortopædi, anæstesi, almen medicin, intern medicin eller kirurgi. Derudover er det en forudsætning at du har erfaring med arbejdet som kontaktlæge og også gerne ledsagerlæge. Du skal yderligere have erfaring med flymedicin og gerne kendskab til forsikringsbranchen.

Om stillingen

Der er tale om et bijob, hvor du skal tage en vagt på kontoret 4-6 gange per måned. Der planlægges som udgangspunkt vagter i tidsrummet 7-15 og 14-22 alle ugens dage. Du skal have mulighed for at kunne arbejde dagstid i hverdagen en gang imellem.

Aflønning iht. Forsikringsoverenskomsten og lokalaftale.

Du vil blive en del af et korps på 11 læger med forskellige specialer (anæstesi, kardiologi, almen medicin, mave tarm kirurgi, onkologi). Der er et godt samarbejde i gruppen og vi lægger stor vægt på vidensdeling og sparring.

Du får et spændende job, der sætter din faglighed på spil i samarbejde med et globalt netværk af medicinske leverandører og dedikerede medarbejdere på vores alarmcentral.

Om SOS International

SOS International er en af de førende assistanceorganisationer i Norden. Vi leverer rejseassistance til rejsende over hele verden på vegne af en lang række nordiske forsikringsselskaber.

SOS International tilbyder en bred vifte af løsninger i form af verdensomspændende læge- og rejseassistance, vejhjælp samt sundhedsløsninger.

SOS international blev etableret i 1961 og ejes af 13 af de største forsikringsselskaber i Norden. SOS International har en sagsvolumen, der placerer virksomheden som en af de største assistanceorganisationer i Norden.

Læs mere på www.sos.eu

Deadline 01/03/2023

Kontaktinfo:

Manager Medical Centre:
Ann Kjærsgaard
Tlf. 61300030
Mail: agd@sos.eu