Afdelingslæge søges ved Nuklearmedicin og PET, Aarhus Universitetshospital Har du stor erfaring med PET ved hjernesygdomme, så er du måske vores nye afdelingslæge.

Dette job er udløbet

En stilling som afdelingslæge ved Nuklearmedicin og PET er ledig til besættelse den 1. juni 2023 eller efter aftale. Stillingen er vagtfri og er på 37 timer pr. uge.

Du vil indgå i staben af læger på Nuklearmedicin og PET med særlig funktion indenfor PET ved hjernesygdomme og klinisk PET/MR. Afdelingen er beliggende på Palle Juul-Jensens Boulevard.

Afdelingens ansvars- og arbejdsopgaver
Nuklearmedicin og PET varetager et bredt spektrum af nuklearmedicinske undersøgelser og behandlinger herunder hjerte PET/CT-skanning, onkologisk PET/CT-skanning, PET ved hjernesygdomme samt radionuklid behandlinger. Afdelingen har et tæt samarbejde med mange kliniske og parakliniske afdelinger på Aarhus Universitetshospital (AUH) samt på de øvrige hospitaler i Region Midtjylland.

Afdelingen har ca. 125 ansatte, herunder 16 speciallæger og 7,5 uddannelseslæger, 7 fysikere og 9 radiokemikere. På apparatursiden har vi fem PET/CT, fire SPECT/CT, en HRRT, en PET/MR, to gammakameraer og tre cyklotroner koblet op til 20 hot-cells.

Afdelingen har stor klinisk- og dyreeksperimentel forskningsaktivitet, har et veletableret forskningssamarbejde såvel internt som eksternt, og er aktivt involveret i forskning indenfor mange fagområder.

Du ansættes i den samlede afdeling, men med hovedfunktionstid indenfor PET, herunder varetagelse af PET ved hjernesygdomme og klinisk PET/MR. Du skal sammen med afdelingens øvrige speciallæger varetage funktioner i forbindelse med afdelingens daglige drift, herunder supervision af yngre læger, afholdelse af interne og eksterne konferencer samt deltage i afdelingens kvalitetssikringsarbejde.

Afdelingen varetager præ- og postgraduate uddannelsesforpligtelser for læger og andre personalegrupper. Det forventes at du deltager i afdelingens undervisningsaktiviteter.

Der ønskes primært ansøgere med interesse for og erfaring med PET indenfor hjernesygdomme med fokus på neurodegenerative sygdomme. Derudover vil erfaring med onkologisk PET/CT samt med klinisk nuklearmedicinsk forskning blive vægtet højt.

Du forventes at kunne bidrage til et godt arbejdsmiljø og et godt miljø til praksislæring for læger under uddannelse. I forhold til ansøgers personlige egenskaber lægges der vægt på loyalitet, flid, samarbejdsevne og beslutningsdygtighed.

Stillingen ønskes besat med uddannet speciallæge i klinisk fysiologi og nuklearmedicin med høj faglig kompetence og interesse for afdelingens funktionsområde og opgaver.

Ansøgers kvalifikationer vil blive bedømt ud fra de 7 lægeroller. Skema udfyldes som en del af den elektroniske ansøgningsproces.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Samtaler forventes afholdt i uge 8-9, 2023.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Søg stillingen via “søg job”-knappen.