5 vicedirektører til Aalborg Universitetshospital

Dette job er udløbet

Vi har netop lagt de første brikker til en ny patientnær ledelse, hvor beslutningskraft tæt på patienten og flere ledere tæt på medarbejderne skal give nye muligheder. Vicedirektørerne skal bidrage til at skabe en kultur hvor nærhed, arbejdsglæde, samarbejde på tværs og fortsat udvikling af kernefagligheden giver tro på en på fremtid i udvikling og balance.

Det er udgangspunktet for vores 5 nye vicedirektører, der sammen med Hospitalsledelsen, ledere og medarbejdere skal bygge bro og skabe sammenhængskraft mellem afdelinger, faggrupper, specialer og sektorer.

Vicedirektørerne skal have visioner og ambitioner for Aalborg Universitetshospital, der skal omsættes til gode og resultatgivende løsninger så vi samlet kommer videre med at løse de udfordringer som hospitalet og hele sundhedsvæsnet står midt i. Det kræver fællesskab, samarbejde, nytænkning og indsigt.

Rollen som vicedirektør
Som vicedirektør skal du arbejde på delegation fra Hospitalsledelsen og du bliver en del af Udvidet Hospitalsledelse. Du bliver kontaktpunkt for et antal afdelingsledelser og får overordnet ansvar for afdelingernes drift, faglige og organisatoriske udvikling samt økonomi. Du skal monitorere data og hurtigt kunne sætte ind og gå i dialog med afdelingsledelserne. Du får personaleansvar for cheflæger, chefsygeplejersker og de tværgående, faglige ledere.

Herudover kan du få ansvar for tværgående funktioner og opgaver på hospitalet, mellem sektorer og regionalt. Du bliver en vigtig strategisk sparringspartner for Hospitalsledelsen og du får ansvar for, at beslutninger omsættes i afdelingerne og på tværs af hospitalet. Vicedirektørerne skal deltage i MED-samarbejdet og bidrage til et fortsat konstruktivt samarbejde i hele hospitalet og med alle faggrupper. Som vicedirektør skal du kunne repræsentere hospitalet i forskellige nationale fora.

Vi søger holdspillere
Vicedirektørerne skal fra start have fokus på at understøtte og facilitere de nye afdelingsledelser. Tilsvarene er samarbejdet mellem vicedirektørerne, med hospitalsledelsen, mellem afdelingerne, faggrupperne og den administrative stab helt afgørende. Opgaverne kalder på fleksibilitet og evnen til hurtig tilpasning i et arbejdsmiljø under pres og i hastig forandring. Rekruttering og fastholdelse, belægning og organisering af bl.a. det akutte område og ventelister er vigtige opgaver, som lige nu prioriteres højt på Aalborg Universitetshospital. Løsningerne kræver dialog med ledere og medarbejdere og forståelse for den kliniske hverdag, kombineret med overblik over organisation, data og mulighederne for samarbejde med praksissektoren, kommuner og andre hospitaler.

Du skal være en tydelig og motiverende holdspiller, der har overblik, kan lede på tværs, samarbejde, kommunikere op og ned og ikke mindst bygge bæredygtige broer.

Vores forventninger til dig
Erfaring:

  • Du har en relevant akademisk uddannelse eller en sundhedsfaglig grunduddannelse med en substantiel efteruddannelse.
  • Du har sundhedsfaglig indsigt og erfaring med ledelse og drift i en kompleks organisation/politisk styret organisation.
  • Du har erfaring med ledelse af ledere evt. suppleret af relevant efteruddannelse.
  • Du har indsigt i og erfaring med økonomi- og aktivitetsstyring, kvalitetsledelse og dataunderstøtende ledelse.

Personlige og ledelsesmæssige kompetencer:

  • Du skal være en dygtig holdspiller, der kan udfordre og bringe nye perspektiver ind i løsningen af opgaverne i hospitalsledelsen, i samarbejdet med afdelingsledelserne og i samarbejdet med de øvrige vicedirektører.
  • Du kan lede på tværs, samarbejde med hele hospitalet, alle faggrupper, den administrative stab og kender vejen til nye løsninger og har erfaring og visioner for samarbejdet med andre sektorer.
  • Du har et åbent og innovativt mindset og kan løfte hverdagens opgaver ind i den samlede organisatoriske sammenhæng på hospitalet.
  • Du kan arbejde struktureret og systematisk.
  • Du går gerne forrest og kan lide at have indflydelse, baserer din ledelse på tillid, ordentlighed og professionalisme og du er uhøjtidelig i samspillet med andre.

Hvis du vil vide mere
Så er du velkommen til at kontakte hospitalsdirektør Jens Ole Skov på 20 73 68 33 for yderligere information om stillingens indhold og muligheder.

Læs hospitalets handleplan for 2022
Læs mere om rollen som vicedirektør i funktionsbeskrivelsen

Ansættelsesvilkår
Du søger stillingen som vicedirektør på Aalborg Universitetshospital. Bliver du tilbudt ansættelse, aftaler vi ud fra din erfaring og kompetencer dine ansvarsområder. Du er velkommen til at angive særlige faglige interesseområder i din ansøgning.

Der er ansøgningsfrist den 27. november. Der er opstart den 1. februar 2023.
Løn forhandles i henhold til gældende overenskomst/efter aftale.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.